Officiel udmelding angående bespisning på førstedagen af Landsstævne

Floorball Danmark tager det fulde ansvar for at forplejningen ikke har været optimal på landsstævnet første dag, men løfter en meget bestemt pegefinger over niveauet hos forpagteren i Sportscenter Herning.

Hos Floorball Danmark er vi fuldt ud bevidste om den manglende service der primært anfægter:
– Infrastrukturen og indholdet af morgenmaden.
– Manglende bemanding i cafeteriet.
– Ubrugelige kaffemaskiner.
– Manglende salgsplads ved Multihallen.

Der må ikke herske nogen tvivl om, at Floorball Danmark har gjort alt der stod i vores magt for at gøre landsstævnet til en fest weekend for hele floorball landet. Det er vores fest, vores ansvar. Der skulle have været bedre styr på den indgåede aftale fra forpagteren i Sportscenter Herning, som har svigtet i forhold til den indgåede aftale.

Vi ved, hvor vigtig mad og drikke er. Vi undskylder og har siden første afvigelse i morges, hele tiden forsøgt at forbedre oplevelsen. Det er i samme omgang vigtigt for os at påpege, hvor fantastiske de frivillige hos Sunds Seahawks, Herning Floorball og Snejbjerg Snipers Floorball har været for dagen i dag, samt Herning kommune der hele tiden har supporteret hvor det kunne lade sig gøre.

En fantastisk kulisse til U18 FINALEN
U18 Finalen blev overværet af over 1500 tilskuere og blev en fantastisk aften for floorball sporten i Danmark. At samle så mange glade floorballspillere, trænere, ledere og forældre var enestående. Vi glæder os til endnu en Landsstævnedag imorgen, hvor vi skal have spillet en masse finaler i alle A, B & C rækker.

Floorball Danmark