Nyt fra sekretariatet

Fra februar 2019 går Floorball Danmarks udviklingskonsulent Kristine Schwenningsen på barsel, hvorfor der har været behov for at finde en løsning herpå. Samtidig har Floorball Danmark haft Nikolaj Richelsen inde i en meget velafviklet praktikperiode før jul.

Nikolaj Richelsen er efterfølgende blevet tilbudt at vikarierer for Kristine Schwenningsen, og er dermed blevet ansat her til, pr. 1. januar 2019. Overdragelsen af Kristines opgaver til Nikolaj er allerede i fuld gang her i januar, så Nikolaj fra februar kan overtage Kristines ansvarsområder fuldt ud.

– Det har været en meget velafviklet praktikperiode med Nikolaj hvorfor jeg ikke tøvede et sekund med at tilbyde Nikolaj stillingen. Jeg håber alle i Floorball Danmark vil byde Nikolaj velkommen og tage godt i mod ham, oplyser sekretariatschef Per Stærk Larsen.

Foruden en master of social sciences, organisational innovation and entrepreneurship, har 25-årige Nikolaj netop vundet VM-sølvmedalje med det danske powerchairfloorball landshold, og har mange års erfaring fra organisatorisk arbejde indenfor parasporten.

Velkommen til Nikolaj!