Nyt år og ny ledelse i Bevæg Dig For Livet – Floorball

Fra januar 2019 skal BDFL-Floorball ledes af to stærke personligheder, som begge brænder for projektet og glæder sig til at tage BDFL-Floorball til nye højder.

BDFL-Floorball skyder 2019 i gang med et nyt, spændende ledelsessetup, hvor projektlederopgaverne fremadrettet deles imellem Erik Lennart Petersen fra DGI-Storkøbenhavn og Per Stærk Larsen fra Floorball Danmark.

De nye projektledere

Erik Lennart Petersen er pr. 1. januar ansat som Daglig Projektleder i BDFL-Floorball med et årsværk på 0,7. Erik har bl.a. ansvaret for den daglige kontakt til BDFL-konsulenterne og de Floorball Danmark-ansatte, som arbejder med BDFL. Erik beskæftiger sig desuden med kampagne- og kommunikationsopgaver, ligesom han er trådt ind som medlem i Styrgruppen bag BDFL-Floorball.

Som pendant til den Daglige Projektleder, er Per Stærk Larsen trådt til som Faglig Projektleder i BDFL-Floorball, hvilket bl.a. betyder, at Per bliver økonomiansvarlig for projektet, ligesom han bliver ansvarlig for styringsværktøjerne og den overordnede faglighed. Per indgår med et årsværk på 0,4, og sidder lige som Erik også med i Styregruppen bag BDFL-Floorball.

Foruden Per Stærk Larsen er Kristine Schwenningsen og Camilla Andersen nu også ansat i BDFL-Floorball med årsværk på hhv. 0,3 og 0,4. Kristine er tiltrådt som udviklingskonsulent, og Camilla som kommunikationskonsulent.

Baggrunden for det nye setup

Det nye setup skal ses som en del af den turnaroundplan, som Floorball Danmark implementerede i september 2018, for at få forbundets økonomi tilbage på ret kurs efter år med røde tal på bunlinjen. Og netop de røde tal har medført en nødvendig nedgang i Floorball Danmarks årsværk i BDFL-Floorball, hvor Floorball Danmark er gået fra at have 2,5 til 1,1 årsværk investeret i projektet.

Lys fremtid og stærkt samarbejde

På trods af nedgangen i Floorball Danmarks årsværk, har BDFL-Floorball rykket sig gevaldigt med den nye konstellation, som allerede tyvstartede på samarbejdet i december 2018, og fremtiden for BDFL-Floorball ser bestemt lys ud. Flere opgaver er allerede løst, nye satsninger er iværksat, og nye arbejdsgange er effektueret.

Per Stærk Larsen og Erik Lennart Petersen er derfor også begge meget glade for det nye setup og ser positivt på deres samarbejde. De pointerer, at den nye opdeling af projektlederopgaverne mellem Erik (DGI) og Per (Floorball Danmark) skal ses som et klart signal om, at DGI og Floorball Danmark nu står 100 % sammen – skulder mod skulder – for at opnå endnu større succes med BDFL-Floorball.