Kvindelandsholdet til VM-kvalifikation i Letland

Med det store underskud der blev meldt ud fra Floorball Danmark, er 2023 et år med et særdeles stramt budget.

Klubberne blev orienteret på struktur- og budgetmødet i november og i den kommende weekend vil Floorball Danmark igen mødes med klubberne, for at fortsætte struktur- og budgetmødet.

Den økonomiske situation for Floorball Danmark har betydet, at bestyrelsen har indgået en aftale med Danmarks Idræts Forbund, der sætter en låneramme på 1,2 mio til rådighed for forbundet.

Det kommende år 2023 bliver særdeles stramt økonomisk og der er allerede nu lavet tiltag for at rette økonomien op, blandt andet med ansatte der har måttet stoppe på sekretariatet.

Bestyrelsen i Floorball Danmark har været i tæt dialog med de klubber der har spillere der er landsholdsaktuelle, og hvis Danmark skal have et kvindelandshold i 2023, skal det være udgiftsneutralt for Floorball Danmark.

Første skridt var at finde de spillere der er klar til at spille VM kval i Letland, om en lille måneds tid. Det er lykkedes at finde 16 spillere der er klar til at repræsentere Danmark i Letland.

Hvis Danmark kvalificerer sig til VM, forestår der et arbejde i, sammen at rejse de midler der skal til for at sikre holdets deltagelse ved 6 Nations og VM i Singapore til december.

 

Formand for Floorball Danmarks bestyrelse; Steen Houman, udtaler følgende om situationen:

“Det har været nogle hektiske dage de sidste 14 dage med at sikre dansk deltagelse ved VM kval. Som formand for Floorball Danmark vil jeg gerne takke klubberne for deres medvirken i denne proces under de betingelser der har været.”

 

Holdet er følgende:

 1.  Jensen, Mette Thorsager
 2. Mønsted, Jeannie
 3. Sørensen, Sofie
 4. Abildgaard, Marie
 5. Wohlert, Victoria
 6. Jørgensen, Sophine Bergen
 7. Thomsen, Amalie Kristjansdottir
 8. Larsen, Sille
 9. Frederiksen, Sofia
 10. Hansen, Marie Scott
 11. Bang, Marie
 12. Ward, Rebecca
 13. Becker, Charlotte
 14. Habersatter, Anna Kajsa
 15. Thomsen, Karen
 16. Thomsen, Esther

 

Alle ser frem til at følge kvinderne, der skal repræsentere Danmark ved VM-kvalen i Letland og håber, at der kan sikres adgang til VM i Singapore 2023.