INDENDØRS IDRÆTTEN GENÅBNER FOR BØRN OG UNGE UNDER 18 ÅR OG PERSONER OVER 70 ÅR

I dag begynder vi endelig at se de første skridt taget mod en tilbagevending til indendørs floorball.

Fra onsdag d. 21. april er det igen muligt at spille floorball indendørs for børn og unge under 18 år, med et forsamlingsloft på 25 personer. Der er ikke krav om coronapas.

De endelige retningslinjer forventer DIF kommer efter weekenden. Forventningen er at retningslinjerne for indendørsidrætten vil ligne dem, vi kender fra tidligere.

Fra på onsdag d. 21.april bliver det ligeledes tilladt, at personer over 70 år med et forsamlingsloft på 10 personer og krav om corona-pas, kan dyrke indendørsidræt.

DIF havde i løbet af forhandlingerne håbet at få alle voksne med i genåbningen fra den 21/4, men dem under 70 år må – som hidtil planlagt – vente knapt tre uger endnu, nemlig til den 6. maj 2021.

HUSK at det stadig er muligt at spille udendørs floorball, som rigtig mange foreninger heldigvis gør, og som vi håber i bliver ved med. Også når det bliver muligt at komme inden dørs igen.

I forhold til tilskuere til DM-finalen og afholdelse af ungdomslandsstævnet i juni, så bliver vi klogere i næste uge, hvor afrapportering fra regeringens ekspertgruppen om afholdelse af store forsamlinger og arrangementer kommer.

Så snart vi har retningslinjerne melder vi disse ud til jer og opdaterer www.floorball.dk/corona