Ikke muligt at indberette resultater i weekenden

En systemopgradering af Foreningsportalen i den kommende weekend gør, at det desværre ikke er muligt at indberette resultater til og med mandag. Dette kommer dermed til at påvirke weekendens kampe i Danmarksturneringen.

Systemleverandøren af Foreningsportalen har informeret, at det ikke er muligt at indberette resultater for weekendens kampe før tirsdag den 17. oktober. Dette gælder også via app’en og mobilresultater. Ligeledes er det blevet oplyst, at det ikke med sikkerhed kører regelmæssigt tirsdag formiddag, hvorfor det kan være, det først er senere på dagen, systemet kører normalt igen.

Vigtigt – sådan skal foreningerne gøre

Når systemet kører igen, skal resultaterne indberettes. Det betyder, at foreningerne skal huske at gemme eller tage et billede af kampprotokollen, som skal gemmes indtil, at indberetningen foretages. Det anbefales, at foreningerne bruger de sociale medier eller deres hjemmeside til at oplyse om deres kampe, så andre med interesse for resultaterne kan følge med.

Floorball Danmark håber, at foreningerne vil informere internt til de personer, der er udset til at indberette resultater i den kommende weekend, så de er forberedte.

Floorball Danmark beklager det ekstra besvær, opdateringen medfører.