Hvorfor er det fedt at spille Floorball?

Jeg syntes det er mega fedt at spille Floorball! Når jeg spiller, lukker alle mine tanker og jeg fokuserer kun på staven og bolden. Jeg føler mig helt fri og prøver bare at gøre mit bedste. Noget jeg elsker så højt er at jagte en bold, løbe med en bold og at løbe mig fri. Men jeg hader at løbe – det kun når det har noget med en Floorball bold at gøre at det både bliver sjovt men også lettere at løbe. Jeg syntes det er mega fedt at jeg bare løber rundt og rundt i forsøg på at blive fri, score mål, ligge op til mål, spille en chance op, blive en spille mulighed og at gøre alt hvad jeg kan for at stoppe de andre for at score mod os. Fordi noget jeg elsker er at vinde! Jeg elsker at vinde, der er bare ikke noget federe.

Men et godt fællesskab slår alt. Et godt fællesskab giver gode holdkammerater, gode minder, bedre spil og pænere tone. Og den gode tone er meget vigtig, så man kan gejle hinanden op! Det er bare så rart at få at vide at man gør det godt, fordi det giver lige en lille selvtillids boost. Men det er også rart at komplimentere andres spil og hvad de gør godt, fordi det gør dem kun bedre. Derfor elsker jeg Floorball, og syntes at det er det fedeste.

Og så er Floorball bare en helt speciel sport, ikke mange ved omkring det, da det ikke er en meget populær sport. Mange ved først hvad det er når vi siger det er ligesom hockey eller at man nok har prøvet det før i skolen. Altså selv på min skole kaldte de altså også Floorball for Hockey.                                            Floorball for mig er også bare helt speciel fordi jeg er vokset op med det. Siden jeg var helt lille har min mor spillet og nu – den dag i dag spiller jeg sammen med hende. 14 år gik der.

Mit navn er Anna, som sagt er jeg 14 år gammel og så selvfølgelig spiller jeg floorball, men jeg startede altså først i 3 klasse. Jeg spiller i Jægerspris Underducks på 2 forskellige hold, Vf Underducks som altså er en sammenslåning af Vanløse og Jægerspris. Så spiller jeg også på Dameholdet og det er der hvor jeg spiller sammen med min mor, Tanja Mørup (Tøffe).

I denne uge har jeg været i praktik inde hos Floorball Danmark og man må sige jeg har godt nok kommet tæt på alt hvad de laver og indebærer. Men hvad syntes i andre er det fedeste ved Floorball? På Instagram spurgte vi Floorball Danmarks følgere om hvad de syntes er det fedeste ved Floorball og her kan du få nogle af svarene.

De fleste svarede fælleskabet, Og det kunne jeg ikke være mere enig i! Der blev også skrevet de venner man både får i klubben og på tværs af dem. Det altid fedt at kunne være fjender på banen men så når vi er tilbage i realiteten så er man venner igen og kan grine af et skub og komplimentere hinandens spil.

Så var der en der skrev at spillet går så hurtigt så man aldrig kan forudse en kamp. Og det må man sige! Fx Herreliga kampe går jo så stærkt, de er simpelthen så dygtige. Jeg har faktisk også en lille sjov historie omkring den her.  I september, til Rungsted cup spillede vores hold i u15 pige rækken, hvor der var 4 Svenske hold med. Et af de hold tævede os 5-0 på førstedagen! Men på sidste dagen (faktisk bare dagen efter i slutspillet), og sidste kamp endda, vinder vi kampen 3-1 om 3. pladsen mod det samme hold som vi tabte til 5-0 dagen inden! Så nej man kan aldrig forudse en kamp… Så var der nogen der sagde assist, mål osv. Og ja det er da altid fedt at lave point til sit hold.

Her til sidst vil jeg takke alle de søde som sidder inde på kontoret for en god og lærerig uge.