Herrelandstræner Mikael Karlberg og teamet fortsætter samarbejdet!

 

Floorball Danmark og Mikael Karlberg er blevet enige om en forlængelse af kontrakten med to år, således aftalen løber til 2021.

”Det er tydeligt at spillerne og teamet omkring holdet har været glade for Mikael, og ønsker at fortsætte den udvikling holdet har været inde i”, siger eliteansvarlig Flemming Jensen.

Mikael Karlberg formåede at fastholde Danmark som top 8 og A-nation, hvad der var Floorball Danmarks helt store målsætning.

 

”Hvis vi kan blive fast del af top 8, så er det første skridt på vejen mod at udfordre top 4”, oplyser Flemming Jensen.

 

Næste skridt for Mikael er at samle holdet til samlinger før og efter sommerferien, for at deltage i 4 nationersturnering i Frederikshavn i november, samt efterfølgende til VM kvalifikation, hvor målsætningen er at kvalificere Danmark igen til Top 8 VM puljerne.

 

Herfra Floorball Danmark glæder Eliteansvarlig Flemming Jensen sig over kontinuiteten omkring herrelandsholdet.

”Det er vigtigt når der arbejdes med landshold, at give landstrænere tid til at få det fulde potentiale ud af holdene, så derfor giver det rigtig god mening at forlænge samarbejdet, så der sikres ro og stabilitet omkring landsholdet, så de gode resultater Danmark har leveret på herresiden kan fortsætte”, afslutter Flemming Jensen.

 

Første samling for herrelandsholdet er en 2-dages samling 27-28. april i Floorball Danmarks Landsholdscenter i Kolding