Hall of Fame udvalg er fundet, og de vil gerne have din hjælp

Bestyrelsen for Floorball Danmark har udpeget de tre medlemmer, der de kommende fem år skal sidde i det nyetablerede Hall of Fame udvalg. Valget er faldet på Agata Plechan, Tobias Pauli Schmidt og Ole Blædel.

De tre medlemmer kommer selv til at bestemme kriterierne for at blive optaget i det nye Dansk Floorballs Hall of Fame. Der er dog et krav om at man skal have været inaktiv på det niveau man optages i fem år, men derudover er der ikke opstillet nogle krav på forhånd fra bestyrelsens side.
Udvalget står for indstillingen af medlemmer til optagelse, og i sidste ende er det Floorball Danmarks bestyrelse der godkender udvælgelsen.

”Vi glæder os meget til arbejdet. Det er fedt at dansk floorball nu er nået dertil, hvor det giver mening at oprette et Hall of Fame. Med lidt over 30 år på bagen er det blevet tid til at hylde vores helte” lyder det fra udvalget.

Brug for hjælp!
Det er Hall of Fame udvalget der står for udvælgelsen af medlemmer, men de understreger at de får brug for hjælp:
”Selvom vi har været med længe, og på mange niveauer i floorball, så har vi brug for hjælp. Særligt de tidlige år i sporten vil vi meget gerne have hjælp til. Så hvis du sidder med en tanke om en person, der bør have plads i Dansk Floorballs Hall of Fame, så sig endelig til. Vi kigger alle indstillinger igennem, og vi lover at svare tilbage på alle henvendelser”

For at komme i betragtning til Hall of Fame skal en person have lavet et betydeligt arbejde for Dansk Floorball. Det kan både være som spiller, som træner eller som leder.

Hvis du har en ide til en der skal indstilles, så send en mail til udvalget på: floorballfame@floorball.dk