Floorballens Udviklingsdag sætter fokus på Bevæg dig for livet

Når Floorball Danmark afholder Floorballens Udviklingsdag lørdag den 11. november i Fredericia, vil det ene af de seks spændende temaer handle om en af spydspidsforeningernes arbejde med Bevæg dig for livet.

Da floorball blev valgt som en af de første spydspidsidrætter i Bevæg dig for livet for tre år siden, så startede en bølge af nye muligheder for idrætten. 30 foreninger indgik i løbet af det første år en aftale med Floorball Danmark om at blive spydspidsforeninger.

Én af de foreninger var Sydsjællands Floorball Club fra Vordingborg. De var en helt nystartet forening, der havde blod på tanden og gerne ville udvikle floorball i deres del af landet. I spydspidsaftalen valgte Sydsjællands FC at satse på TeenFloorball og MotionsFloorball.

Foreningen er gået fra at være helt nystartet til nu af have over 100 medlemmer. De har både damehold, herrehold og ungdomshold – og deres udvikling fortsætter stadigvæk.

På Floorballens Udviklingsdag vil foreningens formand Michael Holm og bestyrelsesmedlem Jakob Svan Nielsen fortælle om deres erfaringer med at være spydspidsforening. De vil blandt andet fortælle, hvad man som forening gør, når noget af det, man satser på, ikke virker alligevel.

Er du interesseret i det, så kan du også tilmelde dig Floorballens Udviklingsdag her.

Der er tilmeldingsfrist den 1. november. Det er gratis at deltage, så tag gerne nogle flere med fra din forening, der er interesserede i dette – eller nogle af de andre temaer.