Floorball Danmark søger ny U19-landstræner

Stillingsopslag: Det nuværende trænerteam stopper efter det forestående VM i Sverige. Derfor søger Floorball Danmark en ambitiøs U19-herrelandstræner med lyst til at udvikle fremtidens floorballspillere.

U19-landsholdets nuværende trænerteam Michael Dahl og Jens Hagbarth stopper deres samarbejde, når deres kontrakter udløber efter VM i Växjö i næste uge. Trænerteamet har stået i spidsen for U19-landsholdet i fire sæsoner, hvor de opnåede oprykning til A-VM ved VM i Helsingborg for to år siden.

Dette betyder at der skal findes en ny trænerkonstellation, der kan videreføre arbejdet med de mange unge talentfulde spillere frem mod U19-VM i 2019 i Canada. Derfor søger Floorball Danmark efter en profil, der kan videreføre arbejdet med holdet.

Stillingsopslag

Som cheftræner for U19-herrelandsholdet har du mod på at arbejde med udviklingen af sportens dygtigste ungdomsspillere og er parat til at optimere og udvikle dansk floorball i tæt samarbejde med Floorball Danmark.

Du vil komme til at arbejde ud fra Floorball Danmarks kommende sportslige strategi, der vil kendetegne udviklingen frem mod 2025. Vi søger dermed en profil, der vægter udvikling af floorballsporten højt og som evner at tænke langsigtet.

Du vil som en del af din ansættelse have flere forskellige uddannelsesopgaver i form af oplæg for ungdomstrænere og sparring omkring udviklingen i Floorball Danmarks foreninger.

Profil

 • Du udstråler energi og formår at motivere og inspirere de mennesker, som du arbejder sammen med
 • Du er en teamplayer med god evne til at samarbejde med flere frivillige og professionelle
 • Du værdsætter andres input, men besidder også gennemslagskraft og evner at træffe nødvendige upopulære beslutninger
 • Du er god til at planlægge og arbejde struktureret og selvstændigt
 • Kommunikative evner i form af erfaring med coaching og undervisning såvel mundtligt som skriftligt
 • Du skal kunne indgyde tillid, troværdighed og respekt samtidig med at have evnen til at sætte kursen, når det er nødvendigt
 • Være bevidst om egne stærke og svage sider
 • Uddannelsesparat og lyst til at blive klogere på, hvordan du kan styrke dine kompetencer

Kvalifikationskrav

 • God til at kommunikere mundtligt såvel som skriftligt
 • Udviklingsorienteret og parat til at gå nye veje
 • Have pædagogiske redskaber og forståelse for unge mennesker
 • Minimum tre års trænererfaring gerne fra liganiveau eller lignende erfaring fra udlandet
 • Uddannet på minimum DIF Træner 2 niveau suppleret med floorballfaglig uddannelse eller lignende uddannelsesniveau fra udlandet – opfylder du ikke uddannelseskravene, skal du være indstillet på at opkvalificere dig inden for det første år af din ansættelse

Jobbet

Du kommer til at stå i spidsen for de bedste ungdomsfloorballspillere i Danmark og får mulighed for at teste dine evner af på højeste internationale niveau. Du bliver sammen med det øvrige landsholdsteam ansvarlig for at skabe de bedst mulige resultater. Du vil som U19-landstræner være foregangsperson for de øvrige trænere i forhold til at kunne inspirere og dele viden med henblik på at skabe et stærkt træningsmiljø i dansk floorball.

Du vil som en del af din ansættelse få et uddannelsesansvar i forhold til videreudviklingen af trænere samt have et tæt samarbejde med de øvrige landshold. Stillingen som U19-herrelandstræner indbefatter de internationale weekender samt VM, hvilket vil omfatte hverdage. Herudover kommer der arbejdstid til forberedelse, scouting af spillere og spillersamtaler. Arbejdsomfanget vurderes til at være cirka 25 arbejdsdage pr. år.

Du vil blive ansat på en toårig kontrakt til og med U19-VM i 2019 i Halifax, Canada. Der vil i kontraktperioden være en løbende og gensidig evaluering af samarbejdet.

Vi tilbyder dig

 • Mulighed for at arbejde med de dygtigste ungdomsfloorballspillere i Danmark
 • En unik mulighed for at kunne påvirke udviklingen af den sportslige retning inden for dansk floorball ungdomsfloorball
 • Uddannelse og inspiration fra internationalt floorballmiljø
 • Mulighed for kompetenceløft til diplomtræner niveau

Ansøgning

Send din ansøgning samt CV til fb@floorball.dk – mærket ‘U19-herrelandstræner’ senest den 21. maj. Samtaler vil blive afholdt i uge 22 og 23. Stillingen ønskes besat pr. 1. juli 2017 – første aktivitet med landsholdet er i weekenden den 26.-27. august.

Yderligere information om stillingen kan fås hos sportskonsulent Frederik Bloch på +45 28 43 48 20 eller fb@floorball.dk.