Floorball Danmark og Unihoc hylder foreningsindsatser for andet år

Frivillighedsprisen og Initiativprisen blev i går uddelt for anden gang. Peter Hjermind fra Allerød Floorball tog førstnævnte pris, mens Benløse Stream Team blev udpeget som årets Initiativ.

Sidste år etablerede Floorball Danmark sammen med Unihoc to priser, der hylder foreningsindsatserne – nemlig Frivillighedsprisen og Initiativprisen. I går blev priserne så uddelt for anden gang, da de blev offentliggjort på vores facebookside. Frivillighedsprisen gik til Peter Hjermind for sin indsats med etableringen af Allerød Floorball, der fik følgende motivation fra juryens side.

– Juryen har lægt vægt på. at han med stort engagement på kort tid har skabt en velfunderet og velfungerende klub ved blandt andet at kunne stå på skuldrene af de øvrige nordsjællandske og københavnske klubbers indsatser med fx KidzLiga og øvrig sparring. Peters indsats understreger, at det med den rette og positive indstilling fra øvrige klubber i lokalområdet er muligt på kort tid, og med stor succes, at udbrede kendskabet til floorballsporten.

Livestream som årets initiativ

Årets Initiativpris gik til Benløse Stream Team, der anført af Jens Stigaard efterhånden har haft nogle sæsonen på bagen. Om teamets pionerindsats med at streame Benløses kampe – samtidigt udvikle sig – lød juryens motivation.

– Juryen har lægt vægt på, at det er et tiltag, der har promoveret sporten og bredt den længere ud. At de streamer sporten med et professionelt setup, hvor der efterfølgende lægges highlights ud, når kampene er færdige. Benløse stream team har vist vejen – og andre klubber er ligeså begyndt – og mon ikke en del har fået mod og lyst til dette takket være benløse stream team.

Begge priser er uddelt i samarbejde med Unihoc Danmark, hvor Frivillighedsprisen får et gavekort på 2.000,- kroner til at handle udstyr for, mens Initiativprisvinderne kan bryste sig med et gavekort på 5.000,- kroner til Unihoc-produkter.

Juryen har i år bestået af Mathias T. Christoffersen (Unihoc Danmark), Marie Krabbe (formand, Hvidovre Attack FC), Steen Houman (blogger), Jonas Hviid (bestyrelsesmedlem, Floorball Danmark) og Thorbjørn Ovedal (formand, Floorball Danmark).

Floorball Danmarks administration ønsker vinderne stort tillykke med deres priser.