Floorball Danmark og SPORT LIVE indgår TV-aftale

Når efterårets sæson for Select herreliga går i gang, er det med TV-dækning af otte grundspilskampe. Kampene bliver vist på kanalen SPORT LIVE, der kan vælges hos de fleste tv-distributører

Dansk floorball er i fremgang og flere danskere har fået øjnene op for stavsporten med den lette hvide bold med huller. Nu får de også mulighed for at følge med hjemme fra sofaen, når de bedste floorballspillere i landet skal dyste om placeringer og metal.

-Det er en unik mulighed for at vise Floorball frem og kommer til at give produkt liga et løft. Samarbejdet med SPORT LIVE under VM-kvalen i Frederikshavn i januar var super godt, og jeg ser frem til at vi i fællesskab med klubberne kan løfte sporten til et nyt niveau”, udtaler sekretariatschef Carsten Provstgaard.

Grundspilskampene bliver vist over otte torsdags aftener i efteråret forskellige steder i landet. I aftalen indgår også visning af Pokal final4 i januar 2021 og DM-finalerne i Helsingør til april 2021.

SPORT LIVEs direktør, Flemming Kjellerup, glæder sig også over aftalen:

-Vi havde et rigtig godt samarbejde med DR og Floorball Danmark omkring VM-kvalifikationen, hvor sportsgrenen fik gjort opmærksom på sit potentiale som tv-sport. Det er en sport med fart og intensitet, det er teknisk og det er underholdende. Og så er der mange mål i kampene. Desuden viste stævnet i Frederikshavn at der er et passioneret og medlevende publikum som kan skabe en festlig ramme, når vi forhåbentlig igen får lov at have tilskuere til sportsbegivenheder. Vi glæder os meget til at udvikle Floorball som tv-sport og give vores seere en række LIVE-kampe hen over efteråret,” siger han.

Om SPORT LIVE:

SPORT LIVE er en sportskanal med fokus på dansk idræt. Kanalen lægger vægt på det lokale, og på at formidle de mange gode historier fra dansk idræt. SPORT LIVEs ambition er at give plads til alle de mange sportsgrene og sportsbegivenheder som fortjener at komme på tv, men som ikke eksponeres i dag.

I løbet af 2020 vil SPORT LIVE lave mere end 150 produktioner fra dansk idræt, og give sendetid til mere end 20 forbund. Ud over dansk idræt sender SPORT LIVE masser af hestevæddeløb, deriblandt de allerstørste løb fra Danmark og resten af verden.

SPORT LIVE gik i luften 1. august 2019 med 4.500 husstande. I dag har kanalen passeret 100.000 abonnenter.

SPORT LIVE kan fås gennem en række af de største tv-distributører:

Canal Digital (Sportspakken), YouSee (Bland-selv), Stofa (Vælg-Selv) og Waoo (Vælg-Selv)

Derudover ligger SPORT LIVE i en række antenneforeninger over hele landet.

Nyheder om SPORT LIVE kan findes på facebook eller på hjemmesiden www.sport-live.dk