Floorball Danmark ønsker alle en Glædelig Jul og Godt nytår.

Mens julefreden sænker sig over det ganske land, kan Floorball Danmark se tilbage på et år med fuld fart på alle fronter og en økonomisk situation der har fået det bedre.

Gælden til DIF blev betalt ud i efteråret, hvilket har været en stor milepæl i den turnaround plan der blev rullet ud sidste år. Egenkapitalen er dog stadig i minus, og der går endnu et par år før vi kan være ude af den kritiske situation Floorball Danmark har været i.

Der har været mange ting at løfte i sæsonens løb og en stor ros og tak skal lyde til alle de frivillige, foreninger og ansatte der har været med til at løfte de mange opgaver. Lige fra Pokal final 4 i Brønderslev, Landsstævnet i Frederikshavn, regions -og landssamlinger i det ganske land til DM-finalen i Esbjerg. Og til trods svære vilkår, skal der også lyde en særlig tak til dommerne for den store indsats I har lagt uge efter uge. Vi kommer til at arbejde positivt videre med det nye dommerudvalg og tager de input vi fik fra dommerundersøgelsen i efteråret med videre.

Det er ligeledes en fornøjelse at se hvordan der bliver arbejdet på at floorball skal vækste ude i foreningerne. Floorball har et kæmpe potentiale for at komme endnu bredere ud, og Floorball Danmark arbejder med tiltag der skal styrke foreninger, således vi sammen kan få endnu flere danskere til at dyrke floorball.

Året 2019 har også budt på en ny turneringsstruktur på herresiden, hvor de to øverste ligaer netop nu bliver delt op. Det bliver spændende at følge i foråret, og se de bedste herrehold fra øst og vest møde hinanden over 10 gange i foråret. Årets superfinale afvikles i Aalborg d. 18. april.

Og for kun anden gang afvikles årets pokalturneringsmesterskab som en Final 4. Denne gang afvikles det i Ringsted i Dansk Kabel TV Arena, der byder på fire semifinaler lørdag den 11. januar og to finaler søndag den 12. januar 2020. Billetter kan købes her: https://floorball.safeticket.dk/pokalfinal4

Fra d. 30. januar til 2. februar ligger Arena Nord, Frederikshavn gulv til den første herre VM Kvalifikation nogensinde afholdt på dansk grund. DR kommer og dækker de fire danske kampe og TV2Nord har planer om at lave indslag fra kvalifikationen. Kvalifikationen skal være hele Floorball Danmarks kval og det er derfor muligt at købe gruppebilletter (min. 15 pers.) til favorable priser. Kontakt Arena Nord på billetkonto@arenanord.dk  for at høre mere.

Det bliver således et spændende 2020 vi alle går i møde og på bestyrelses vegne vil jeg gerne sige Glædelig Jul og Godt nytår.

 

Hilsen Carsten

Formand Floorball Danmark