Floorball Danmark indgår samarbejde med Holdsport

Floorball Danmark og Holdsport har valgt at indgå et strategisk samarbejde, som skal styrke forbundet og forbundets foreninger.

Digitalisering er med til at løfte barren for hvad man kan i en sportsforening. Ligesom i enhver anden virksomhed, er udvikling og optimering en nødvendighed og digitalisering kan hjælpe foreningerne med at lette arbejdet, optimere i drift og organisation, som herved kan skabe bedre tilbud for medlemmerne.

Perspektivet og potentialet i samarbejdet med Holdsport er stort. Holdsport er verdensførende, når det kommer til en digital løsning der omfavner alt fra det enkelte medlem, klubben og til forbundet.

Samarbejdet er en stor gevinst for foreningerne, der med samarbejdet, får et redskab der optimerer hverdagen med nemmere administration, koordinering og kommunikation. Carsten Provstgaard, Direktør for Floorball Danmark udtaler: ”Jeg har selv været med til at implementere Holdsport i Hvidovre Attack Floorball Club, og det gjorde administrationen, medlemshåndtering, kontingent, hjemmeside og medlemsindberetning meget nemmere.”
Med samarbejde vil der desuden ske yderlige integreringer, der er direkte henvendt til Floorball-foreningerne. Det bliver bl.a. nemmere at tilgå kampprogram, resultater og medlemsinfo.

Med samarbejdet får Floorball Danmark også et bedre indblik i medlemsudvikling og medlemmernes trivsel. Det vil rykke forbundet tættere på de enkelte foreninger. ”Jeg ser store fordele i samarbejdet med Holdsport, og det vil give os som forbund et godt CRM system til at drive Floorball Danmark med mere data.” siger Carsten Provstgaard.

Samarbejdet er også i tråd med Floorball Danmarks 2025-strategi om at skabe stærkere foreninger og få flere børn og unge til at spille floorball i Danmark.
”Holdsport samarbejder i dag med adskillige andre forbund i både Danmark og Tyskland. Med deres status og erfaring i markedet, ser jeg dem som en rigtig god medspiller til at opnå vores digitale ønsker. Vi ser frem til et rigtig godt samarbejde.” siger Carsten Provstgaard

Vil din klub kører mere om holdsport, så kan du booke et gratis introduktionsmøde på:
https://calendly.com/zak-holdsport/floorball-demo