Floorball Danmark fortsætter fremgangen!

Knap 7 % medlemsstigning betyder at Floorball for første gang i Danmark runder de 9.000 medlemmer, og nu nærmer sig den magiske grænse på 10.000 med hastige skridt.

”Det er enormt positivt, at fremgangen fortsætter. Det skyldes i høj grad det fornemme foreningsarbejde, der udføres hver dag i floorballklubberne af frivillige trænere og ledere. Stor tak til dem for deres indsats for at tiltrække nye medlemmer”, lyder det fra Floorball Danmarks formand Carsten Nymand Provstgaard.

Floorballsporten anno 2019 tæller i alt 9.345 medlemmer, mod 8.741 året før, og dermed er der tale om en medlemsfremgang på 604 medlemmer.

Børn vilde med floorball

Specielt børn er der kommet flere til i sporten, idet der i aldersgruppen 0-12 år nu er 2.682 medlemmer, og fremgangen er på hele 15 %.

”Det er tydeligt at se, hvordan Floorball Danmark har arbejdet målrettet med at få flere børn integreret i idrætten med deres Landsstævne, skolernes floorballdag og kidzligakoncept. For os i DIF er det en fornøjelse at se, hvordan det vigtige målrettede arbejde bærer frugt,” siger administrerende direktør i DIF, Morten Mølholm Hansen.

Yderligere data

Den største floorballregion er hovedstaden hvor 3.190 spiller floorball, og den næststørste er Midtjylland hvor 1.937 spiller floorball. Fordelingen kønnene imellem er 2.406 kvinder og 6.939 mandlige floorballspillere. For første gang har floorballsporten ligeledes rundet over 100 medlemmer i 70+ aldersgruppen, idet 101 medlemmer er registreret i den aldersgruppe.

I Bevæg Dig For Livet regi er “floorballaktiviteten” registreret til samlet 10.838 udøvere, idet der her er tale om medlemmer som også kan være registreret i DGI regi.

Du kan læse mere om medlemstallene her.