DM Super Finalerne afholdelse i Frederiksberghallerne i 2022 og 2023

FFK, Vanløse Floorball og Frederiksberg Floorball indgår samarbejde med Floorball Danmark omkring afholdelse af DM Super Finalerne 2022 og 2023 i Frederiksberghallerne.

FFK, Vanløse Floorball og Frederiksberg Floorball er tre naboklubber der har valgt at gå sammen om afholdes af DM Superfinalerne i et samspil med Floorball Danmark. Frederiksberghallerne der til dagligt huser Københavns Håndbold, skal danne rammen om begivenhederne.

Det glæder Carsten Provstgaard, direktør i Floorball Danmark: ”Her har vi af gøre med et stærkt klubsamarbejde og nogle rutinerede kræfter der med ansøgningen viste, at de vil være med til at rykke DM Superfinalerne op til det event det fortjener at være. Det bliver en festdag i Frederiksberghallerne, og vi glæder os meget til at komme i gang med forberedelserne”.

Til dagligt bor klubberne op og ned ad hinanden, og har et stort sammenfald af spillere og frivillige. For Jesper Malm, formand for Vanløse Floorball og bestyrelsesmedlem i Frederiksberg Floorball, er det med store ambitioner klubberne går ind til projektet.

”Vi ønsker et skabe en stærk event, som kan huskes for meget mere end det som sker inde på banen. Det skal være en totaloplevelse for alle dem som kommer i hallen. Der vil være en masse aktiviteter ved siden af de to finalekampe i form af konkurrencer, forplejning og underholdning. Vi vil virkelig skabe en lokal fest, som alle floorballspillere i Danmark kan være stolte af” fortæller Jesper Malm.

Jesper Thøgersen, bestyrelsesmedlem i FFK, ser en stærk mulighed for at vise sporten frem lokalt.
DM bliver en mulighed for at profilere sporten lokalt. Vi har et stort potentiale i og omkring Frederiksberg, Vanløse, Nørrebro og Brønshøj. Men det har knebet med haltider og faciliteter. Ved at vise at vi har muskler til at lave store events viser vi bl.a. Frederiksberg Kommune og de lokale aktører at man kan regne med floorball. Desuden skal vi naturligvis vise sporten frem for hele København”.

Det lokale perspektiv spiller også ind hos Floorball Danmark i valget af samarbejdspartner til et event som DM Super Finalerne. Carsten Provstgaard forklarer: ”Det er vigtigt for Floorball Danmark at klubberne oplever en merværdi som samarbejdspartner ved vores events. Det gælder selvfølgelig økonomien, men også omkring opmærksomheden. Hvis et event som dette kan sætte fokus på floorball i lokalmiljøet, så kan det have en kæmpe værdi for foreningerne”.

Der er plads til 1150 siddende tilskuere og 300 stående i Frederiksberghallerne. DM Superfinalerne bliver spillet lørdag d. 9. april, 2022. Tidspunkter for kampene vil blive meldt ud på et senere tidspunkt.

Ved spørgsmål til aftalen, kontakt venligst Carl-Emil Lysholm, projektkonsulent hos Floorball Danmark.