Damelandsholdet er klar til VM!

Det danske damelandshold er netop hjemvendt fra VM kvalifikationsrunden i Gdansk, hvor de har sikret sig direkte kvalifikation til VM, der bliver afholdt i december 2019 i Schweiz.

Damerne lagde torsdag ud med en overlegen 19-0 sejr til Frankrig, men måtte desværre se sig slået ved den efterfølgende kamp mod Sverige. Til trods for dette stod damerne med gode kort ved kvalifikationens tredje og sidste kamp mod Norge, da deres resultater i kampene forinden gjorde, at de ville kunne tåle endnu et eventuelt nederlag. Kampen her startede godt, da Caroline Christoffersen efter 9 minutter bragte Danmark foran med 1-0. Herefter tog Norge dog teten og kampen endte med en smal 4-1 sejr til Norge.

Samlet set går Danmark videre til VM som bedste treer, da deres målscore er bedst sammenlignet med de øvrige VM-kval grupper. Fra Floorball Danmark skal lyde et stort tillykke med kvalifikationen og vi glæder os til at sende damerne til VM i Neuchâtel i Schweiz til december!

Se billeder og opdateringerne fra damernes kampe på Facebook og Instagram. Den samlede status fra VM kvalifikationsrunden kan findes på IFF’s hjemmeside.