Bevæg dig for livet og Ungdomsringen kickstarter stort samarbejde

Stævnet ’Ungdomsringen Floorball DM’ afvikles til april for ungdomsklubberne. Det er det første skridt i et samarbejde mellem Bevæg dig for livet Floorball og Ungdomsringen.

Der bliver allerede spillet masser af floorball i Ungdomsringens omkring 850 medlemsklubber. Og med omkring 100.000 unge er Ungdomsringen en stor aktør i det danske samfund. Den 14. april 2018 lægger Bjergmarkshallen i Holbæk gulv til, når Bevæg dig for livet Floorball og Ungdomsringen arrangerer ’Ungdomsringen Floorball DM’ for første gang. Et samarbejde, der glæder Floorball Danmarks formand.

– Jeg er på Floorball Danmarks vegne utroligt stolt af, at Ungdomsringen i 2018 kan præsentere ’Ungdomsringen Floorball DM’. Hos Floorball Danmark søger vi aktive samarbejdspartnere, som animerer til mere aktivitet. Det er derfor også med stor tilfredshed, at jeg kan konstatere, at floorball i kraft af Bevæg dig for livet kan byde ind på flere niveauer, fortæller Thorbjørn Ovedal og opfordrer samtidigt Floorball Danmarks medlemsforeninger til at begynde samarbejder med Ungdomsringens medlemsklubber.

Hos Ungdomsringen ser man positivt på muligheden for de lokale og direkte samarbejder på tværs af ungdomsklubberne og floorballforeningerne.

– Ungdomsringen ser et kæmpe potentiale i, at de lokale floorballforeninger kan være med til at støtte og vejlede vores medlemsklubber til gavn for de mange unge. Vi ser floorball som et inkluderende spil, som kan bruges i vores klubber, da alle kan være med, siger landsrådsmedlem Mathias Mathiesen fra Ungdomsringen.

Find ungdomsklubber her!

Center for Holdspil og Sundhed tager pulsen

Det bliver ikke kun muligt at udfordre modstandere fra andre ungdomsklubber, men også egne holdkammerater. Center for Holdspil og Sundhed ved Københavns Universitet tilbyder pulsmåling af spillere under stævnet. Deltagerne får både mulighed for at vurdere egen indsats, men også hvor meget, de giver sig i forhold til dem, de står overfor og ved siden af.

Tidligere målinger har vist, at deltagerne i gennemsnit lå på 70–80 procent af deres makspuls under kamp. Det overrasker mange, at de giver sig så meget under kamp.

Ud over Center for Holdspil og Sundhed, Floorball Danmark og Ungdomsringen er den lokale floorballklub Holbæk Bombers og udstyrsbutikken Copenhagen Floorball Center med i samarbejdet.

Se arrangementet på Ungdomsringens hjemmeside!

For yderligere information

Nils-Ola Nilsson
Sekretariatschef, Floorball Danmark
nio@floorball.dk og 20 92 95 59

Søren Elmkær
Konsulent, Ungdomsringen
sel@ungdomsringen.dk og 30 92 21 67