Dommere klar til U17 landskampe

Internationale Debutanter ved Fløjten.

Danske Dommere styrer U17 Floorball Landskamp mod Tyskland

I den kommende weekend står U17 Floorball landsholdet overfor en spændende udfordring, når de tager kampen op mod Tyskland. Det særlige twist ved disse kampe er, at fløjten vil blive passet af to danske dommere, Kaj Andersen og Jeppe Kristiansen fra Esbjerg. Denne bemærkelsesværdige beslutning er resultatet af et samarbejde mellem Floorball Danmark, det tyske forbund og IFF (International Floorball Federation).

For Kaj Andersen og Jeppe Kristiansen repræsenterer dette en betydelig milepæl, da de begge får deres internationale debut på hjemmebane i Esbjerg. Det er en ære og en unik mulighed for de to dommere, som er blevet udvalgt til at lede kampene mellem de unge talenter fra Danmark og Tyskland.

Dommerudvalget og de to debutanter udtrykker stor glæde over denne mulighed, der ikke kun bidrager til deres personlige udvikling, men også fremmer væksten og professionaliseringen af floorball-sporten i Danmark.

Kampprogrammet for weekenden ser ud som følger:

  • Fredag den 2. februar kl. 17:30
  • Lørdag den 3. februar kl. 16:30
  • Søndag den 4. februar kl. 9:30

Alle tre kampe finder sted i EFI-hallen i Esbjerg. En ekstra bonus for floorball-entusiaster er, at der er gratis adgang til alle kampene, hvilket skaber en fantastisk mulighed for at støtte de unge talenter og samtidig opleve international floorball af høj kvalitet. Så gør dig klar til en weekend fyldt med intense kampe og spændende øjeblikke i EFI-hallen!