Vendsyssel sikrede bronze efter tæt kamp

Bronzemedaljerne gik til Vendsyssel, da Sunds blev besejret med 5-4 i herrernes bronzekamp ved Superfinale 2017.

I bronzekampen stod BFC Vendsyssel over for Sunds Seahawks, der havde chancen for at vinde sin første DM-medalje. Det blev en spændende kamp, som Vendsyssel startede bedst og vandt 3. periode med 3-0. I den anden periode var der byttet rundt og Sunds satte tempo. Perioden gik til Sunds med samme cifre – og dermed kunne de to hold gå lige ind til sæsonens sidste 20 minutter.

Her kom Vendsyssel hurtigt foran med to, og selv om Sunds fik reduceret kort efter til 4-5, så kom der ikke flere scoringer i kampen. Sunds pressede på for det udlignende mål, men fik ikke udbytte af deres chancer. Dermed kunne Vendsyssel slutteligt få hængt bronzemedaljerne om halsen.

Niklas Juul Jensen blev valgt til kampens spiller.