Velkommen til de nye regionstrænere!

Det er med stor fornøjelse vi kan præsentere Sara Lund som assisterende træner på Regions vest piger og Johan Selander som cheftræner på U15 øst drenge.

Sara Lund indgår i teamet med Annika Bengtsson, som er cheftræner. Sara er tidligere keeper hos Aab Floorball Klub og på kvindelandsholdet, hvor hun har 3 verdensmesterskaber på CV’et. Sara vil derfor også kunne bidrage til udviklingen af kvindelige keepere.
Det nuværende trænerteam omkring U19 kvindelandsholdet har gjort en stor indsats i opstarten af U19 kvindelandsholdet, hvor de her har fået samlet en stor trup besående af de dygtigste pigespillere i Danmark. Truppen er efterhånden blevet så stor, at det har udviklet sig til yderligere to talentudviklingshold; Regions Vest & Øst.

Opstart af regionsholdene vil ske i starten af den kommende sæson. De tre trænerteam kommer til at forsætte deres tætte samarbejde i udviklingen af pige/kvindefloorball i Danmark.  

Johan Selander indgår i teamet med Martin Petersen, som er assisterende træner. Johan er fra Sverige, hvor han har gjort størstedelen af sin spillerkarrierer. Han har bl.a. testet sine kræfter af på højeste niveau, i den svenske superliga. Johan er nu spillende cheftræner hos Vanløse Floorball, med stor passion for talentudvikling, og er desuden stadig en del af instruktørteamet hos Selected Player i Sverige.

Trænerteams på ungdomsholdene (piger)

U19 kvindelandsholdet:

Landstræner Søren Frederikshavn

Ass. Træner Tanja Mørup

Holdleder Jan Jacobsen

 

Regionshold Vest

Cheftræner Annika Bengtsson

Ass. Træner Sara Lund

 

Regionshold Øst

Cheftræner Søren Jønsson

 Ass. Træner Henrik Sørensen

 

Trænerteams på ungdomsholdene (drenge)

 

U19 herrelandshold

Cheftræner Anders Frisk

Assisterende træner Filip Memgaard

Assisterende træner Jonas Risom

Holdleder Sonni Læsø

Massør Sabine Mose

 

U18

Cheftræner Michael West

Assisterende træner Peter Hjermind

Assisterende træner Jeppe Andreasen

 

U15 Vest

Cheftræner Peter Hug

Assisterende træner Anders Kjær

Holdleder Anders Kristensen

 

U15 Øst

Cheftræner Johan Selander

Assisterende træner Matin Petersen

Holdleder Susanne Vestergaard