Snejbjerg Snipers var i weekenden vært for regionsholdene i vest

Vores regionshold, U15 vest drenge og regionshold vest piger, var i weekenden samlet i Snejbjerg, hvor Snejbjerg Snipers Floorball Klub var vært.

 

Snejbjerg Snipers blev stiftet i 2016 og har deres hjemmebane i Snejbjerghallerne, som er et moderne idrætsanlæg, der huser et bredt udvalg af faciliteter.

 

Linda Quistorff, formand for Snejbjerg Snipers, fortæller følgende om klubben:

Floorballklubben er i sin tid startet under den lokale Gymnastikforening. Da der begyndte at være en stigende interesse for sporten, og der var mod på at tilmelde sig 3. division, valgte vi at gå solo. Vi er nu oppe på over 100 medlemmer siden opstarten i august.”

 

Klubben er i en spændende udvikling, hvor medlemstallet stiger og der opstartes flere nye hold.

Vi vil gerne udvikle os og skabe en større interesse for sporten, og valgte at gøre et forsøg med juniorer i form af 3-6 klasse.

Der kom efterspørgsel på de lidt ældre, og vi forsøger os nu med et U15 hold. De 2 hold til sammen rummer omkring 20 spillere indtil nu.

Grunden til væksten må formodes at komme via de sociale medier, hvor vi har gjort en indsats for at reklamere for sporten.

I november starter vi op med familiefloorball og efter nytår er planen at opstarte et 60+ hold.”

 

Hvorfor har i valgt at byde ind på værtsrollen til regionssamlingen?

Da vi blev kontaktet af Floorball Danmark, synes vi det var en spændende mulighed for klubben, og noget vi kan bruge i mediedækningen af Snejbjerg Snipers.

Vi er stolte over at skulle afvikle regionssamlingen hos os.

Vi er dog ærgerlige over at Corona påvirker situationen, så det ikke er muligt at invitere borgerne, især ungdomsspillerne, i byen i hallen og skabe endnu mere interesse for floorball.

Vi håber på at få til dit endnu et værtskab, hvor vi også kan tilbyde de unge mennesker at prøve nogle af de andre lækre faciliteter, vi har i hallen.

 

Tusind tak til Snejbjerg Snipers for en god weekend!

 

Foto: Snejbjerg Snipers Floorball Klub