Hovsa. Der kom ingen dommere!

Nyt fra Dommerudvalget
Det sker heldigvis YDERST sjældent og oftest er det på grund af en pludselig opstået hændelse eller en misforståelse. Men spillere, som må kigge langt efter dommere kan blive noget man kommer til at opleve oftere, hvis ikke……

Hvis ikke hvad?
Hvis ikke alle foreninger levere det antal dommere, som de er forpligtede til, kan der opstå huller i påsætningen i de navnepåsatte rækker til stor frustration for alle.

Derfor!
Derfor har DU besluttet at gå direkte til de foreninger, som pt kører med på “frihjul”. Vi vil IKKE hænge disse foreninger ud offentligt, da det kan være et øjebliksbillede at det netop er disse foreninger, men dommermanglen er ved at blive SÅ markant, at vi må gå drastisk til værks.

Fremover!
Fremover forventer DU at alle foreninger, som har hold med i en eller flere navnepåsatte rækker, leverer de dommere, som de er forpligtede til.

Opfordring.
Vi opfordrer derfor ALLE foreninger til at organiserer sig fornuftigt på den lange bane i forhold til dommerforpligtelsen (hvis man ikke allerede har en politik og en procedure for området), for strengt taget er det faktisk en HÅBLØS situation for en hvilken som helst idrætsgren, hvis man ikke har aktive dommere nok.

 

Dommerudvalget.