Hvorfor være Floorball Danmark partner/sponsor?

Floorball Danmarks overordnet vision at udbrede floorballsporten til hele Danmark via fortsat vækst i antallet af medlemmer, klubber og samarbejdspartnere.

Floorball har været organiseret siden 1989 i Danmark og er en sportsgren på verdensplan i vækst, hvor flere og flere får øje på det hurtige tekniske spil. Det er en tilskuere venlig sport, hvor VM-finalerne bliver afviklet med op til 15.000 tilskuere på lægterne.

Danmark har notorisk kæmpet med i kampen om top-8, og opnåede en 5. plads i 2016 som det bedste resultat i nyere tid på herresiden, mens kvinder sluttede som nr. 8 i 2021, hvor man i kvartfinalen var tæt på at overraske mod favoritterne fra Tjekkiet.

I Danmark har sporten haft god vækst i perioden 2015-2020, hvor sporten er væksten fra ca. 7.000 til 12.000 udøvere. Det skyldes at sporten er nem at gå til og at der i alle aldre opnås en succesoplevelsen med sporten. Lige fra en 3-årige som med staven rammer bolden og til plejehjemsbeboerne der spiller floorball i aktivitetssalen. Sporten henvender sig derfor til alle aldre.

Når en virksomhed vælger at bliver partner i Floorball Danmark, er det ikke blot brand awareness virksomheden får via diverse sponsorpakker, men også en fortælling at sponsoratet er med til at udbrede sporten i Danmark og særligt for børn og unge.

Det vil sige at de penge der kommer ind via aftaler hovedsageligt vil gå til investeringer i foreninger med børne og ungehold, hvor pengene vil gå til socialt udsatte, udviklingsforløb, udstyr, konsulentløn mv.

Kontakt

Kunne du tænke dig at blive partner og dermed støtte udviklingen af Floorball i Danmark samt selv at blive eksponeret i forbindelse med forbundet og vores events i ind- og udland, kan du skrive til martin@companycation.dk.

Sponsorpakker

Nysgerrig omkring hvilke type sponsorater vi kan tilbyde? Her er et samlet overblik med tilhørende prislister. Er du interesseret i at høre mere, vil vi rigtig gerne høre fra dig.

 • Kommende Events

  Events og internationale mesterskaber med dansk deltagelse:

  Maj 2022: Herre VM-kval i Letland

  September 2022: Kvinde U19 VM i Polen

  Oktober 2022: Herre 6-Nations i Tyskland

  November 2022: Herre VM i Schweiz

  December 2022: Challenge Cup i Danmark

  Januar 2023: Arena Nord Final4 i Frederikshavn

  Februar 2023: Kvinde VM-kval

  April 2023: DM- Superfinale

  April 2023: U19 VM i Frederikshavn

  Maj 2023: Landsstævne i Herning