HER KAN DU KOMME TIL FLOORBALLENS DAG?

Floorballens Dag

Formål

Floorballens Dag er en dag, hvor du og din familie gratis kan komme i en af vores mange lokale floorballklubber landet over, og prøve kræfter med en sportsgren i hastig vækst. I 2020 talte Floorball Danmark mere end 10.000 medlemmer, og – med undtagelse af en midlertidig tilbagegang under COVID-19 – sporten bliver kun større år over år.

Hvad tilbyder vi?

På dagen tilbyder vi at tage imod dig med en masse sjov og underholdning ude i de lokale klubber, enten i sportshallerne eller på de udendørsbaner, vi sætter op landet over.

Det bliver en dag med masser af sjov og hygge i hallerne, alle er velkommen

Det er gratis for alle at deltage. Brug kortet i toppen af siden til at finde den klub tættest dig, og komme direkte videre til siden for deres begivenhed.

Hvad gør jeg, hvis jeg gerne vil fortsætte med floorball efter Floorballens Dag?

På selve dagen vil en række frivillige i din lokale floorballklub være klar til at modtage dig og din familie. Hvis I, efter en hæsblæsende dag fuld af forhåbentligt sjove oplevelser, skulle have mod på at spille videre, så kan I tilmelde jer på en række måder:

Opsøg de frivillige på dagen direkte

De frivillige i klubberne er til stede for at hjælpe dig. Du er derfor mere end velkommen til at gå til dem i et roligt øjeblik, og få nærmere information om, hvor og hvordan du tilmelder dig den specifikke klub. Da de lokale floorballklubber i høj grad håndterer medlemmer og tilmeldinger internt, kan vi ikke give en one-size-fits-all-vejledning til tilmelding, men de frivillige kan og vil helt sikkert gerne hjælpe.

Kontakt klubben via Facebook, Google eller deres hjemmeside

Såfremt du er nået hjem, før det slår dig, at floorball er en sport for dig, kan du altid kontakte din lokale klub digitalt. De fleste af vores klubber landet rundt har enten hjemmesider, Google-kort, Facebook-sider eller alle tre. På disse vil der typisk være let tilgængelige kontaktinformationer og tilmeldingsvejledninger, så du nemt og enkelt kan få meldt dig og familien til en ny, sjov sportsgren.