Floorball Danmark udvider yderligere på event-området

Mads Voldum, som studerer Leisure Management på Zealand, er per september startet som Event praktikant. Mads skal bistå med at koordinere, promovere samt afvikle Floorball Danmarks events i samspil med projektkoordinator Maria Gylling.

Floorball Danmark går ind i et rigtig travlt og spændende efterår, da planlæggelserne frem i mod U19 herre VM virkelig intensiveres. Derudover er der også høje ambitioner for vores årlige events, DM-Superfinalen, Pokal Final4 og Ungdomslandstævne, disse skal nemlig optimeres yderligere og tiltrække endnu flere tilskuere end sidste år.

Derfor var det en nødvendighed med flere hænder og resurser, hvorfor Mads er blevet ansat indtil 31. januar 2023.

Mads har tidligere erfaring inden for floorball, økonomi og event planlægning.

Jeg glæder mig rigtig meget til arbejdet med mine nye kollegaer på Floorball Danmarks kontor. Floorball er en stor del af min hverdag, hvorfor det klart er min drømmepraktikplads. Jeg ser meget frem til at være en del af Floorball Danmarks events i 2022 og 2023, og håber på at kunne udvikle mine kompetencer og viden inden for event planlægning samt afvikling i løbet af min praktikperiode.

Mads vil sidde på kontoret i Idrættens Hus fuldtid, i selskab med alle andre medarbejdere i Floorball Danmarks sekretariat.

Mads kan kontaktes på mail: mmv@floorball.dk