Støt Danmarks Landshold lige her

Floorball Danmark parrer op med den danskejede virksomhed Pecasu, der skal hjælpe med at indsamle økonomisk støtte til de danske landsholdsspillere, således deres egenbetaling bliver mindre.

Pecasu blev stiftet i 2016 under navnet Målaktier.dk. De første år opererede Pecasu primært med professionel fodbold og håndbold, men har taget skridtet i 2022 ud til amatørsporten, samt andre sportsgrene som basketball, motorsport og nu også floorball.

Hos Pecasu er de alle fans og har dyrket sport i mange år. Desuden har de alle fra barnsben dyrket sport på forskellige niveauer. Én ting går igen i alle foreninger og sportsgrene – nødvendigheden i at skaffe penge til bl.a. ungdommen, optimering af trænings- og opholdsfaciliteter, der kan styrke sammenhold og træningsindsatsen.

Konceptet bygger på det gamle Målaktiekoncept, som tit er set i breddefodbolden rundt om i landet. I bund og grund betyder det, at når det hold, du støtter, scorer et mål, kan du støtte med f.eks. 5 kr. Når sæsonen er omme, vil man blive afregnet med sit støttebeløb pr. mål x med antallet af mål, der er scoret i løbet af sæsonen.

Pecasu har gjort konceptet digitalt, hvor man kan støtte på flere parametre, fx med et valgfrit månedligt beløb.

Direktør for Floorball Danmark, Carsten Provstgaard, knytter her en kommentar til det nye tiltag i samarbejde med Pecasu:

Vi er glade for samarbejdet med Pecasu, som gør det muligt for alle der elsker floorball og landsholdene at støtte dem med et mindre beløb hver måned. En støttedonation som udelukkende vil gå til spillernes egenbetaling. Vi ved at landsholdsspillerne bruger mange ressourcer på at få økonomien til at hænge sammen og kan donationerne give dem mere tid til at fokusere på deres sport, vil det være win-win for alle.

Der er ingen tvivl om, at vi i Floorball Danmark gerne ser, at spillernes egenbetaling bliver så lav som mulig, og håber derfor at samarbejdet med Pecasu bliver taget godt imod.

Floorball Danmark vil samtidig gøre sit til at tiltrække partnere til landsholdsområdet, i bestræbelserne på at skabe de bedste forudsætninger for vore landshold.

Udover samarbejdet med Floorball Danmark, samarbejder Pecasu også med Skjern Håndbold, FCM Klubsamarbejdet, Esbjerg fB Akademi, samt mange breddeklubber i fodbold og håndbold.

Pt. opererer Pecasu inden for fodbold, håndbold, amerikansk fodbold, floorball og inden længe også fem yderligere sportsgrene, som  snart vil blive offentliggjort.

Ønsker du at støtte et eller flere af Danmarks Landshold, kan du gøre det her

Du kan finde mere information omkring samarbejdet og Danmarks Landshold på denne side