Floorball Danmark og Gerflor Scandinavia AS indgår partnerskab

Floorball Danmark og Gerflor Scandinavia AS har indgået et partnerskab der gør den internationalt anerkendte virksomhed til ny officiel udendørs gulvpartner.

Gerflor er en af verdens førende virksomheder indenfor holdbar gulvbelægning, og det er med stor glæde hos sekretariatschef for Floorball Danmark, Carsten Provstgaard, at forbundet kan være med til at sætte en høj standard for vores udendørs gulvbelægning.

”Vi er meget glade for at have lavet en aftale med Gerflor” fortæller Carsten Provstgaard.

“Vi har set hvilken positiv forskel en udendørsbane kan gøre for fastholdelse og tiltrækningen af nye medlemmer. Jeg er derfor super glad for aftalen med Gerflor, som giver vores foreninger en skarp pris igennem vores samarbejdspartner Floorball Centret og på sigt kan gøre floorball synlig i bybilledet” fortæller Carsten Provstgaard.

SportCourt blev grundlagt i 1974 i Salt Lake City, USA, og har været en del af Gerflor siden 2014. I dag produceres gulvene i USA og Frankrig og er verdens mest solgte udendørs sportsgulv, certificeret til mange forskellige sportsgrene. Derudover er Gerflor mangeårig partner hos IFF – det internationale Floorball Forbund.

Hans B. Fasmer, Sports manager Nordic – Gerflor, fortæller:

”Jeg er glad for at kunne starte et partnerskab med Floorball Danmark. Vi har lavet lignende aftaler med det schweiziske og svenske forbund, og derfor var det nærliggende også at lave en aftale med Floorball Danmark.”

En anden Floorball Danmark partner Floorball Centret bliver gjort til forhandler og der vil snart blive sendt tilbud på bander og gulve til klubberne landet over.

Partnerskabet med Gerflor løber i første omgang til udgangen af 2022.