Floorball Danmark er med når International Floorball Federation i weekenden afholder bestyrelsesmøde i København

I weekenden danner Scandic Spectrum i København rammerne for IFF’s bestyrelsesmøde, som afholdes lørdag den 8. oktober til søndag den 9. oktober.

 

Hele 15 medlemmer, skal tage del i dette bestyrelsesmøde, hvor 10 af IFF’s bestyrelsesmedlemmer har taget rejsen til København og vil være fysisk til stede hele weekenden.

I blandt disse bestyrelsesmedlemmer kan findes IFF’s præsident og vice præsident Tomas Eriksson og Filip Suman og ikke mindst Floorball Danmarks formand, Steen Houman.

Det er første gang i mange år at Floorball Danmark og Sport Event Danmark er medarrangør af et af IFF’s bestyrelsesmøde og vil udover medarrangørrollen også holde et oplæg for IFF’s bestyrelse.

Oplægget vil fokusere på Floorball Danmarks ambitioner og muligheder for tildeling og afholdelse af et evt. Floorball EM i 2025 og VM i 2028.

 

Floorball Danmark har store ambitioner med vores event strategi, der begyndte med herrernes VM-Kvalifikation i 2020 og som betydeligt videreudvikles ved det kommende U19 Herre VM til foråret i Frederikshavn. Håbet er, at et yderligere skridt kan tages op ad ”event-stigen”, ved netop at få tildelt et senior mesterskab, som et EM eller VM.