Flere foreninger mangler fortsat at betale turneringsgebyret

En stor andel af turneringsforeningerne mangler at betale for deres deltagelse i Danmarksturneringen 2017/18. Floorball Danmark opfordrer foreningerne til at få det gjort hurtigst muligt.

I starten af september blev det nye betalingssystem præsenteret. Ved samme lejlighed blev klubberne gjort opmærksomme på den forestående betaling af turneringsgebyret for Danmarksturneringen 2017/18. Siden da er der blevet taget hul på sæsonens turneringskampe, men bestyrelsens økonomiansvarlige kan konstatere, at en stor del af deltagerforeningerne endnu ikke har betalt for deres deltagelse.

– På trods af en direkte opfordring til alle klubber om at bidrage til fællesskabet og et stærkt økonomisk fundament i Floorball Danmark ved at betale deres turneringsgebyr inden sæsonstart, har vi måttet konstatere, at hele 20 ud af 60 klubber alligevel ikke har betalt til tiden, lyder det fra Jens Albagaard.

Der skal derfor lyde en kraftig opfordring til alle klubber, der endnu ikke har betalt deres turneringsgebyr for i år, om straks at få enten betalt eller få lavet en betalingsordning med Floorball Danmarks administration. Samtidigt vil bestyrelsen kigge på, hvordan de skal forholde sig til de manglende betalinger herefter.

– Vi vil i bestyrelsen på vores førstkommende møde den 12. oktober drøfte de sanktioner, lovene giver os mulighed for. Det kan både være fratagelse af point og udelukkelse fra turneringen. Det er på ingen måde en optimal situation, og vi håber, at det ikke bliver nødvendigt at anvende disse sanktionsmuligheder, siger Jens Albagaard.

Der var deadline for betaling den 18. og 21. september.