FD omstruktrurerer to projekstillinger med nye jobopslag

En reorganisering fra årsskiftet i administrationen gør, at to projektstillinger omstruktureres med nye arbejdsbeskrivelser. De nye stillinger er begge blevet slået op.

Floorball Danmark er lige nu i en intern omstruktureringsproces, der handler om at styrke og geare administrationen fremadrettet. Det sker med henblik på den kommende fase med visionsprojektet Bevæg dig for livet Floorball (2018-20) samt den kommende fireårige strategiaftale med Danmarks Idrætsforbund (2018-21).

Det indebærer, at de administrative og udviklingsmæssige arbejdskræfter skal afbalanceres på bedst mulige måde med henblik på de spændende udfordringer, der venter i de kommende år. Derfor er der aktuelt to stillinger i spil – begge med virkning fra 1. januar 2018.

De erstatter de nuværende Bevæg dig for livet-projektstillinger – nemlig udviklingskonsulent og administrativ koordinator. De nye stillinger dækker områderne ’operativ projektleder for Bevæg dig for livet Floorball’ og ’økonomi- og administrativ koordinator’.

Ansøgningsfristen er 18. oktober 2017 for begge stillinger.

Læs mere og se de to stillingsopslag her:

Se stillingen som Økonomi- og administrativ koordinator

Se stillingen som Operativ projektleder for BDFL Floorball