Charles Hansen bliver ny talentkoordinator

Til at styrke arbejdet omkring talentudviklingen i Floorball Danmark, er vi glad for at kunne præsentere Charles Hansen som vores nye talentkoordinator.

Charles kommer til have en vigtig rolle i arbejdet med spillerudviklingen på vores ungdomshold, hvor han som talentkoordinator, kommer til at styrke samarbejdet mellem vores regions- og landshold, og kommer til at bidrage til et struktureret arbejde med talentudvikling. Charles har arbejdet med spillerudvikling i Malmø FBC, i Sverige, og har derved et godt kendskab til at skabe et godt og lærerigt floorballmiljø.

 

Charles fortæller følgende:

Jeg glæder mig til at arbejde med floorball i Danmark igen. Jeg håber jeg kan bidrage med de erfaringer jeg har fået via mit arbejde i Sverige. Jeg vil skabe et godt floorballmiljø med fokus på gode og lærende oplevelser for alle ungdomsspillere.”

 

Baggrund:

Charles har svensk træneruddannelse, niveau ”Guld”, og har derudover gennemgået trænerkurser i den svenske klub Malmø FBC.

Charles har arbejdet med talent- og spillerudvikling gennem flere år i Sverige, herved også som ungdomstræner, hvor hans primære opgave har været at uddanne spillere til Malmø FBC’s første hold. Derudover er Charles tidligere landstræner på U19 og tidligere assisterende træner på kvindelandsholdet.

 

Vi glæder os til et godt samarbejde.