Bevæg dig for livet: Klar til tredje fase 2021-2024

Bevæg dig for livet-samarbejdet mellem DGI, DIF, Nordea-fonden og TrygFonden forlænger og fokuserer indsatsen til 2025, hvor målet er at gøre Danmark til verdens mest aktive nation.

Siden 2015, har Floorball Danmark og DGI haft et tæt samarbejde gennem Bevæg Dig For Livet, hvilket har været med stor succes. Det belyses især ved en medlemsvækst på 70 % i Floorball Danmark. Samarbejdet fortsætter i tredje fase 2021-2024, med fokus på fire områder i Bevæg Dig For Livet.

  • Styrkelse af foreninger
  • Flere motionister
  • Familiefloorball
  • Foreningsnetværk

Floorball Danmark ser frem til at fortsætte det succesfulde samarbejde med DGI, så floorballsporten fortsætter den positive vækst, når vi kommer på den anden side af Covid-19 pandemien.

Både Floorball Danmark og DGI skyder økonomi og kompetencer ind i projektet. Vi, fra Floorball Danmarks side, glæder os til næste faser og ser frem til et forsat godt samarbejde i projektet.

Fase 3 er en forankringsfase, og derfor har vi gjort meget ud af, at vi skal holde fast i vores medlemmer og hjælpe foreningerne, der hvor de har brug for hjælp.” fortæller projektleder for Bevæg dig for livet – floorball, Maria Kennedy.

Vi har forstærket vores samarbejdsaftaler og vores startpakker, så vi kan hjælpe foreningerne endnu bedre på vej. På den måde kan vi også hjælpe foreningerne med at vokse og blive stærkere.” fortsætter Maria Kennedy.

Maria fortæller afsluttende, at hele teamet omkring Bevæg dig for livet – floorball er meget dedikeret og glæder sig i høj grad til der igen er mulighed for at komme ud i hallerne.