Floorball Danmark og SPORT LIVE forlænger aftalen for den kommende sæson

by | Jul 6, 2021 | Ikke-kategoriseret

Det er med stor glæde, at der også for den næste sæson bliver vist floorball på SPORT LIVE. Efter en sæson præget af corona, viste floorball sig fra sin bedste side som TV-sport i to meget tætte DM-finaler.

”Vi har haft et eksemplarisk samarbejde, og det er helt naturligt at det skal fortsætte. Det er tydeligt at Floorball-sporten er inde i en stærk udvikling, og den vil vi gerne være en del af. Der er en stærk elite i Dansk Floorball, forhåbentlig kan vi være med til at der bliver endnu mere interesse og dermed endnu flere stærke klubber,” siger Flemming Kjellerup, direktør for SPORT LIVE.

”Jeg er utrolig glad for at SPORT LIVE kan se det potentiale floorball har som tv-sport og de igen investerer i os. TV-kampe løfter produktet, vi når ud til et større publikum og kan på sigt løfte vores kommercielle platform. Jeg ser frem til det fortsat gode samarbejde med SPORT LIVE udtaler direktør for Floorball Danmark, Carsten Provstgaard.

Aftalen for den kommende sæson indeholder visning af 11 grundspilskampe, 7 landsdækkende mellemspilskampe, Pokal final4 og Superfinalen.

Efterårets kampe vil spilles lørdag kl. 18.00, mens forårets kampe lørdag vil starte kl. 14:00.

SPORT LIVE er en kanal i vækst, og efter knapt to år på markedet når den nu ud til ca. 250.000 husstande.

SPORT LIVE kan fås gennem Stofa, Waoo, YouSee og Allente, i en række antenneforeninger samt gennem streamingtjenesten YouTv.

www.sport-live.dk

Carsten Provstgaard
Carsten Provstgaard

SØG

PSST!

LIGNENDE NYHEDER

Status på Floorball Danmarks talentafdeling

En ny sæson betyder også en rotation på Floorball Danmarks regionshold. Nedstående er en status på holdene frem mod den kommende sæson:DrengeafdelingenU15 Øst: Johan Selander, Martin Petersen & Susanne Vestergaard stopper som trænere. Det vil fra uge 30 være...

Her er Mikael Karlbergs stjernetrup til Herrelandsholdssamling.

Vi kan nu endeligt løfte sløret for de udvalgte floorballspillere, der sidst i marts mødes til Herrelandsholdssamling. Truppen er, med andre ord, 36 bredt udvalgte spillere, der skal udgøre det danske herrelandshold.  Træner Mikael Karlberg har udvalgt 36 spillere...

Bevæg dig for livet: Klar til tredje fase 2021-2024

Bevæg dig for livet-samarbejdet mellem DGI, DIF, Nordea-fonden og TrygFonden forlænger og fokuserer indsatsen til 2025, hvor målet er at gøre Danmark til verdens mest aktive nation. Siden 2015, har Floorball Danmark og DGI haft et tæt samarbejde gennem Bevæg Dig For...

LANDSHOLDET: ”Den bedste lodtrækning, vi kunne ønske os.”

LANDSHOLDET: ”Den bedste lodtrækning, vi kunne ønske os.”

Der blev ikke lagt fingre imellem, da landsholdets spillere og trænere for nyligt skulle forholde sig til IFFs gruppelodtrækning tilbage i december. Det danske U19-herrelandshold endte som bekendt i gruppe B sammen med Schweiz, Sverige og Tyskland. Dén nyhed er både...

Floorball Danmark vil være vært for U19 herre-VM i 2023

Floorball Danmark vil være vært for U19 herre-VM i 2023

Efter en succesfuld VM-Kvalifikation i starten af 2020 i Arena Nord har Floorball Danmark officielt søgt om værtskabet for U19-verdensmesterskaberne i 2023. Ansøgningen er sendt i samarbejde med Frederikshavn Kommune, Arena Nord, Sport Event Denmark og Sport Live....

Test

Test

test testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest testtest...

ARENA NORD underskriver ny aftale med Floorball Danmark

I hælene på afholdelsen af en succesfuld VM-kvalifikation i floorball tilbage i foråret, har Floorball Danmark underskrevet en ny aftale med Arena Nord i Frederikshavn. Floorball Danmarks pokalturnering bliver indtil 2023 afholdt i under navnet ”Arena Nord Cup,” og...

U19 VM

HERRER

2023

SPILLES I:

ARENA NORD, FREDERIKSHAVN

26.-30. april 2023