Velafviklet årsmøde

by | Jun 1, 2021 | Aktuelt, Forbund

I weekenden var Floorball Danmarks bestyrelse og klubber samlet i Kolding til Floorball Danmarks årlige årsmøde. I alt 17 klubber var fremmødt, og der var igennem dagen en god stemning med en god dialog og diskussion af de enkelte forslag.

Efter at forbundet i 2018 var nødt til at låne penge af DIF og stod med en negativ egenkapital på 1,6 mio, er økonomien i Floorball Danmark er nu genoprettet med en positiv egenkapital, med dette års overskud på lidt over 600.000 kr.

På årsmødet blev vedtaget et nyt reglement for ungdommen, således ungdommen fremover har deres eget reglement. Blandt andet er der fremover ikke holdudvisninger i U11 og U13 rækken, hvor en udvist spiller erstattes af en spiller fra egen bænk.
Reglen om ingen holdudvisninger skabte især en debat på U13 niveau, og afstemningen var også helt lige med et stemmeantal 12 mod 11. Bestyrelsen er meget opmærksom på det særlige ansvar når en afstemning er så tæt, og vil evaluere dette tæt.

På årsmødet blev en ny regel om trænerlegitimation indført. Det betyder at man fremover som træner skal have et vist træneruddannelsesniveau for at træne et givent hold.  Formålet er at udvikle danske floorballtrænere på alle niveauer.

Implementering af trænerlegitimation følger følgende plan.

TurneringsniveauMinimumuddannelseImplementeret fra sæson
U5/U7/U9Børnetræner2022/2023
U11Minimum fuld D-licens2022/2023
U13D-Licens + Teknik, Taktik og ATK2023/2024
U15Ungdomstræner C-licens2023/2024
U18Ungdomstræner C-licens2023/2024
Øvrige seniorrækker fra 2. division og nedD-Licens2023/2024
1.divisionC-licens senior2024/2025
LigaB-Licens2024/2025

Desuden vedtog repræsentantskabet, at man også i sæsonen 2021/2022, følger de IFF testregler, man har kørt med i 2020/2021, da det forventes at reglerne bliver implementeret af IFF fra 2022.

Det betyder at reglen om dobbeltfod fjernes og at ved afventende udvisning, er der frislag til det ikke fejlende hold.

Nye medlemmer af bestyrelsen

Der blev også valgt nye medlemmer af bestyrelse. Efter i tre år at have siddet som næstformand og hjulpet forbundet på ret køl, valgte Kasper Bagnkop ikke at genopstille som næstformand. Jacob Bjørnsholm Madsen blev valgt som næstformand uden modkandidat. Derudover blev Claus Gormsen, Heidi Pritzen og Carina Becker valgt som nye medlemmer af bestyrelsen, samt Allan Walther som bestyrelsessuppleant.

Bestyrelsen består nu af:

Formand: Steen Houman

Næstformand: Jacob Bjørnsholm Madsen

Økonomiansvarlig: Lasse Ravn

Bestyrelsesmedlemmer: Ronni Rix Back, Stinne Jørgensen, Claus Gormsen, Carina Becker og Heidi Pritzen

Bestyrelsessuppleanter: Esben Staun Lausen og Allan Walther

Ny titel

Med et år med corona og med øget ansvar, har bestyrelsen samtidig valgt at ændre titlen på nuværende sekretariatschef Carsten Provstgaard. Pr. 1. juni vil Carsten fremover have titlen som direktør for Floorball Danmark, som samtidig er en anerkendelse for hans store arbejde for forbundet det forgangne år.

På vegne af bestyrelsen

Formand Steen Houman

Bilag kan ses her:

Carsten Provstgaard
Carsten Provstgaard

SØG

PSST!

LIGNENDE NYHEDER

RETNINGSLINJER FOR INDENDØRS FLOORBALL FRA 21. MAJ

RETNINGSLINJER FOR INDENDØRS FLOORBALL FRA 21. MAJ

I dag kan der igen spilles floorball  som vi kender det, nemlig med kropskontakt, i alle aldersgrupper.  Hvor mange må man være på et halgulv? Må vi spille kamp igen? Hvem skal vise coronapas? Spørgsmålene har igen ved denne fase af genåbningsplanen været mange. Nu er...

UDENDØRSBANER FOR FLOORBALL DANMARK

Efter tilbagegang i Floorball Danmarks medlemstal som følge af COVID-19, har Floorball Danmark som del af en større hvervekampagne indkøbt tre udendørs floorballbaner. Banerne kan benyttes både af klubberne til at forlænge sæsonen, samt de kan flyttes til centrale...

Online trænerkurser

Vi gentager sidste års succes med online teknik og taktik kurser. Pris pr. kursus: 900,- Teknikkurset vil blive afviklet onsdag den 26. maj 19-22 samt onsdag den 2. juni 19-22. Tilmelding forgå på følgende link: https://www.dgi.dk/arrangementer/202121393006...

Superfinalerne flyttes en dag

Grundet TV-aftale er superfinalerne flyttet en dag og afholdes søndag d. 6. Juni. Finalerne afholdes fortsat i Helsingør Hallen. Programmet for dagen er: Kl. 13:00 Kvindefinale Kl. 16:00 Herrefinale Floorball Danmark krydser fortsat fingre for at finalerne bliver med...

Genåbningsplan af Floorball i Danmark

Efter en lang pause, hvor det meste af indendørsidrætten har været lukket ned grundet covid-19, begynder det at lysne for både udendørs og indendørs floorball. Genåbningsplan af floorball lanceres i dag. Det er med stor glæde og spænding, at DGI Floorball, Bevæg Dig...

Ungdomsturneringerne åbner igen!

Hos Floorball Danmark er vi glade for, at der den 21. april åbnes op for indendørsidrætten for børn og unge til og med 17 år. Dette bevirker, at vi igen kan arrangere indendørsturneringer. Det gør vi naturligvis med hensyn til de gældende restriktioner og...

Tilbagegang i medlemstal

Sidste år rundede Floorball Danmark en historisk milepæl med 10.090 medlemmer, så det er med en vis ærgrelse at forbundet igen er under de 10.000. Nedgangen i medlemstallet skal ses med et år hvor corona har påvirket foreningslivet i 9 måneder, og store dele af...

U19 VM

HERRER

2023

SPILLES I:

ARENA NORD, FREDERIKSHAVN

26.-30. april 2023