Dommere udpeget til Superfinalerne

by | May 31, 2021 | Superfinale

Så er det tid til afvikling af superfinalerne.

I den forbindelse er det Floorball Danmark en glæde at præsentere de påsatte dommere.

Kvindefinalen går til Kaj Andersen og Jeppe Kristiansen

Herrefinalen går til Steffen Leholk og Tobias Pauli Jørgensen

Vi glæder os til at se jer alle, til nogle fantastiske floorballkampe i Helsingør den 6/6-21

Carsten Provstgaard
Carsten Provstgaard

SØG

PSST!

LIGNENDE NYHEDER

Superfinalerne flyttes en dag

Grundet TV-aftale er superfinalerne flyttet en dag og afholdes søndag d. 6. Juni. Finalerne afholdes fortsat i Helsingør Hallen. Programmet for dagen er: Kl. 13:00 Kvindefinale Kl. 16:00 Herrefinale Floorball Danmark krydser fortsat fingre for at finalerne bliver med...

SuperFinale 2019

Inden påske løb SuperFinale-arrangementet af stablen i Esbjerg, hvor der blev kåret nye danske mestre for både damer og herrer. For damerne løb Fr. Blackhawks i den tidlige formiddagskamp med bronzemedaljerne med en 4-3 sejr over ÅFK. SuperFinalen var et opgør mellem...

Se eller gense Superfinale 2018

Sæsonens to finaler blev vist på DR-TV - og det er nu muligt at se eller gense dem begge i fuld længde på samme platform. Den 21. april sikrede Frederikshavn Blackhawks guld hos både damerne og herrerne, da Superfinale 2018 blev afviklet i Ringsted. Der har været en...

BLACKHAWKS’ HERRER TAGER OGSÅ DM-GULD

Det blev dobbelt op for Frederikshavn Blackhawks, hvor herrerne også gik hele vejen i deres Superfinale. Benløse blev besejret med 6-3 - og dermed er Frederikshavn Blackhawks danske mestre 2017/18 - både hos herrerne og damerne. Dansk Kabel TV Arena kogte denne...

DM-GULD TIL FREDERIKSHAVNS DAMER!

Frederikshavn Blackhawks er tilbage på tronen i dansk damefloorball. Efter en finalesejr på 5-4 over AaB Floorball blev guldet sikret for første gang i fire år. Som spået på forhånd blev damernes Superfinale et intenst og spændende opgør til det sidste. Der var lagt...

Rødovre fik skovlen under Sunds i bronzekampen

Rødovre tog sig af bronzemedaljerne efter en intens fight mod Sunds, der kæmpede for deres første DM-medalje. Slutteligt kunne Rødovre trække sig sejrrigt ud med en enkelt pind og tilføje endnu en medalje til samlingen. Rødovre og Sunds stod over for hinanden i dagens...

Copenhagen sikrede bronzemedaljer med overtidssejr

Copenhagen genvandt bronzen og endte dermed de trefoldige mestre fra ÅFK's medaljestime på syv år. Holdene bød hinanden op til en nervepirrende bronzekamp, hvor Copenhagen først tog føringen med den afgørende scoring i overtiden. Copenhagen og ÅFK's damer åbnede årets...

Marginaler kan afgøre nordjysk gulddrama

FINALEOPTAKT Hvem skal bringe guldet tilbage til Nordjylland efter fire års fravær? Frederikshavn har guldhistorikken på sin side, mens AaB med fire finaler på stribe har været lige ved og næsten. Begge trænere forventer, at det bliver et intenst finaleopgør, hvor...

Tid til Superfinale – her kan de to finaler ses på DR

I dag går det løs i Ringsted, når DM-medaljerne skal fordeles hos både herrerne og damerne. Har man ikke mulighed for at være i midtsjællandske, så kan kampene følges hjemmefra. Linket til DR's dækning på DR-TV kan findes i artiklen, mens Benløses Stream Team...

U19 VM

HERRER

2023

SPILLES I:

ARENA NORD, FREDERIKSHAVN

26.-30. april 2023