Floorball Danmark invitere til U18 DM turnering d. 12-13 juni i Frederikshavn

by | May 21, 2021 | Aktuelt, Turneringer

Floorball Danmark invitere, i samarbejde med Frederikshavn Blackhawks, klubber til officiel U18 DM turnering d. 12-13 juni i Frederikshavn.

Frederikshavn danner rammen for dette års U18 DM turneringen, der afvikles d. 12-13. juni i idrætshallen og Abildgårdhallen.

Alle klubber der har deltaget i U18 turneringen i denne sæson er seedet til turneringen, ud fra en beregnet stilling i hhv. vest og øst. Det er gratis for klubber at deltage, der har deltaget i U18 turneringen i sæsonen 2020/2021. Klubber der ikke har deltaget i U18 turneringen, men ønsker at deltage, er prisen 1.500 kr. per hold. De vil blive seedet lavest.

Alle indledende kampe spilles som 2×15 minutter løbende tid. Alle placeringskampe spilles som 3×20 minutter med effektiv spilletid de sidste 3 minutter af 3. periode.

Formand for turneringsudvalget Esben Staun Larsen udtaler: ” Sidste sæson blev U18 DM aflyst grundet corona, og denne sæson så det længe ud til at vi måtte gøre det samme. Nu tillader retningslinjerne for at kunne afholde en U18 DM turnering, hvor vi inviterer alle klubber med, der vil have lyst og kan deltage. Det glæder os rigtig meget, og stort tak til Frederikshavn Blackhawks for at træde til og hjælpe med at afvikle turneringen”.

Alle klubber har modtaget en mail om yderligere info og evt. spørgsmål kan rettes til turnering@floorball.dk

Carsten Provstgaard
Carsten Provstgaard

SØG

PSST!

LIGNENDE NYHEDER

U18 DM d. 12-13. juni i Frederikshavn

U18 DM d. 12-13. juni i Frederikshavn

Den 12-13. juni afholdes der U18 DM i Frederikshavn. Efter at pokalfinal 4 blev aflyst i 2019/2020 sæsonen og U18 turneringen også blev lukket ned i denne sæson grundet corona, er det glædeligt at 7 hold har fundet vej til et afsluttende DM stævne. Turneringen spilles...

Velafviklet årsmøde

Velafviklet årsmøde

I weekenden var Floorball Danmarks bestyrelse og klubber samlet i Kolding til Floorball Danmarks årlige årsmøde. I alt 17 klubber var fremmødt, og der var igennem dagen en god stemning med en god dialog og diskussion af de enkelte forslag. Efter at forbundet i 2018...

RETNINGSLINJER FOR INDENDØRS FLOORBALL FRA 21. MAJ

RETNINGSLINJER FOR INDENDØRS FLOORBALL FRA 21. MAJ

I dag kan der igen spilles floorball  som vi kender det, nemlig med kropskontakt, i alle aldersgrupper.  Hvor mange må man være på et halgulv? Må vi spille kamp igen? Hvem skal vise coronapas? Spørgsmålene har igen ved denne fase af genåbningsplanen været mange. Nu er...

UDENDØRSBANER FOR FLOORBALL DANMARK

Efter tilbagegang i Floorball Danmarks medlemstal som følge af COVID-19, har Floorball Danmark som del af en større hvervekampagne indkøbt tre udendørs floorballbaner. Banerne kan benyttes både af klubberne til at forlænge sæsonen, samt de kan flyttes til centrale...

Online trænerkurser

Vi gentager sidste års succes med online teknik og taktik kurser. Pris pr. kursus: 900,- Teknikkurset vil blive afviklet onsdag den 26. maj 19-22 samt onsdag den 2. juni 19-22. Tilmelding forgå på følgende link: https://www.dgi.dk/arrangementer/202121393006...

Superfinalerne flyttes en dag

Grundet TV-aftale er superfinalerne flyttet en dag og afholdes søndag d. 6. Juni. Finalerne afholdes fortsat i Helsingør Hallen. Programmet for dagen er: Kl. 13:00 Kvindefinale Kl. 16:00 Herrefinale Floorball Danmark krydser fortsat fingre for at finalerne bliver med...

Genåbningsplan af Floorball i Danmark

Efter en lang pause, hvor det meste af indendørsidrætten har været lukket ned grundet covid-19, begynder det at lysne for både udendørs og indendørs floorball. Genåbningsplan af floorball lanceres i dag. Det er med stor glæde og spænding, at DGI Floorball, Bevæg Dig...

Ungdomsturneringerne åbner igen!

Hos Floorball Danmark er vi glade for, at der den 21. april åbnes op for indendørsidrætten for børn og unge til og med 17 år. Dette bevirker, at vi igen kan arrangere indendørsturneringer. Det gør vi naturligvis med hensyn til de gældende restriktioner og...

U19 VM

HERRER

2023

SPILLES I:

ARENA NORD, FREDERIKSHAVN

26.-30. april 2023