Her er Mikael Karlbergs stjernetrup til Herrelandsholdssamling.

by | Mar 1, 2021 | Aktuelt, Herrelandshold, Ikke-kategoriseret, Træner

Vi kan nu endeligt løfte sløret for de udvalgte floorballspillere, der sidst i marts mødes til Herrelandsholdssamling. Truppen er, med andre ord, 36 bredt udvalgte spillere, der skal udgøre det danske herrelandshold. 

Træner Mikael Karlberg har udvalgt 36 spillere over en bred vifte fra alle hjørner af vort yndige land, der nu skal mødes til Herrelandsholdssamling d. 27.-28. marts. Iblandt de 36 profiler er både veteraner og nye ansigter, og Mikael Karlberg forventer at benytte samlingen til at se de nye spillere an.

Her er den komplette liste over de prospektive spillere til Mikael Karlbergs landsholdstrup:

UdespillereKlub Jesper SchmidtFrederikshavn Blackhawks Dennis TorpFrederikshavn Blackhawks Kasper KajgaardFrederikshavn Blackhawks Nikolaj FlyvholmFrederikshavn Blackhawks Frederik NielsenFrederikshavn Blackhawks Mikkel SkovSunds Seahawks FC Simon LauridsenSunds Seahawks FC Mads JespersenSunds Seahawks FC Emil KajgaardStrandby Elling IF Jacob OlsenStrandby Elling IF Magnus JensenStrandby Elling IF Daniel NygaardBenløse FC Daniel MacCabeBenløse FC Jesper RolandBenløse FC Mark BekBenløse FC Mikkel ChristensenBenløse FC Mattias MortensenBenløse FC Jannik TrolleHvidovre Attack FC Frederik KobberupHvidovre Attack FC Jonas NordheimHvidovre Attack FC Mathias ThorsenHvidovre Attack FC Mathias Hørby JensenHvidovre Attack FC Lukas MadsenHvidovre Attack FC Simon LehnertVanløse Floorball Nikolai BørnerVanløse Floorball Rasmus BømervangVanløse Floorball Jannik DalkvistRødovre FC Andreas KleczewskiRødovre FC Christian HolmsteenCopenhagen FC Patrick MøllerCopenhagen FC Magnus MøllerCopenhagen FC Lukas EldholmHöllvikens IBF KeepereKlub Mike Trolle LindHöllvikens IBF Emil BrixagerBenløse FC Rasmus EngelhardtCopenhagen FC Oliver HaveRødovre FC

Thomas
Thomas

SØG

PSST!

LIGNENDE NYHEDER

Status på Floorball Danmarks talentafdeling

En ny sæson betyder også en rotation på Floorball Danmarks regionshold. Nedstående er en status på holdene frem mod den kommende sæson:DrengeafdelingenU15 Øst: Johan Selander, Martin Petersen & Susanne Vestergaard stopper som trænere. Det vil fra uge 30 være...

Lancering af Floorball Danmarks Hall of Fame

Lancering af Floorball Danmarks Hall of Fame

I 1989 blev DFU stiftet som Dansk Floorball Union, hvilket kort efter blev ændret til DaFU, da DFU var Dansk Svæveflyve Union. Sidenhen kom skiftet til Floorball Danmark Som sport har floorball rundet de 30 år, og det er nu tid at se på endeligt at kunne hædre de...

Velafviklet årsmøde

Velafviklet årsmøde

I weekenden var Floorball Danmarks bestyrelse og klubber samlet i Kolding til Floorball Danmarks årlige årsmøde. I alt 17 klubber var fremmødt, og der var igennem dagen en god stemning med en god dialog og diskussion af de enkelte forslag. Efter at forbundet i 2018...

RETNINGSLINJER FOR INDENDØRS FLOORBALL FRA 21. MAJ

RETNINGSLINJER FOR INDENDØRS FLOORBALL FRA 21. MAJ

I dag kan der igen spilles floorball  som vi kender det, nemlig med kropskontakt, i alle aldersgrupper.  Hvor mange må man være på et halgulv? Må vi spille kamp igen? Hvem skal vise coronapas? Spørgsmålene har igen ved denne fase af genåbningsplanen været mange. Nu er...

UDENDØRSBANER FOR FLOORBALL DANMARK

Efter tilbagegang i Floorball Danmarks medlemstal som følge af COVID-19, har Floorball Danmark som del af en større hvervekampagne indkøbt tre udendørs floorballbaner. Banerne kan benyttes både af klubberne til at forlænge sæsonen, samt de kan flyttes til centrale...

Online trænerkurser

Vi gentager sidste års succes med online teknik og taktik kurser. Pris pr. kursus: 900,- Teknikkurset vil blive afviklet onsdag den 26. maj 19-22 samt onsdag den 2. juni 19-22. Tilmelding forgå på følgende link: https://www.dgi.dk/arrangementer/202121393006...

U19 VM

HERRER

2023

SPILLES I:

ARENA NORD, FREDERIKSHAVN

26.-30. april 2023