Floorball Danmarks aldersrelateret træningskoncept

by | Jan 29, 2021 | Aktuelt, Træner

Vi er nu klar til at præsentere Floorball Danmarks ATK på floorball.dk.

Floorball Danmarks ATK skal sikre en fælles retning og sammenhæng i arbejdet med børn og unge i floorball. Vi ønsker en ansvarlig udvikling af vores floorballspillere, hvor vi ikke kun tænker på den sportslige udvikling, men også de fysiske, mentale og sociale parametre, så det er hele idrætsmennesker vi skaber. Dette skal resultere i motiverede spillere, færre skader og derved bedre resultater på sigt.

Vi har valgt to strategier i implementeringen af ATK i vores sport.

ATK skal bruges som et opslagsværk til trænere og andre interesserede

ATK er delt op i 4 hovedemner:

  • Teknik
  • Taktik
  • Fysisk træning
  • Sportspsykologi & mentaltræning

Trænere kan til hver en tid gå ind og se hvilke udviklingsområder, under de 4 hovedgrupper, der skal lægges vægt på, samt hvornår i forhold til spillernes alder.

ATK – en del af vores uddannelser

Den anden strategi, kommer til at ligge til grund for alle vores uddannelser, nye som gamle. Her vil principperne bagved ATK være indlejret i både undervisningsmaterialet samt selve undervisningen.

Vi kommer til at afholde et ATK-seminar for interesserede trænere med uddybende information samt Q&A. Så hold øje med hjemmesiden for dato.

Floorball Danmarks aldersrelateret træningskoncept kan du finde fanen ”træner” eller her.

God fornøjelse!

Ved spørgsmål vedr. ATK, er du velkommen til at kontakte udviklingskonsulent Kim Skovholm.

Kim Skovholm

Mail: ksh@floorball.dk

Tlf. +45 40 51 06 92

Cecilia Di Nardo
Cecilia Di Nardo

SØG

PSST!

LIGNENDE NYHEDER

Lancering af Floorball Danmarks Hall of Fame

Lancering af Floorball Danmarks Hall of Fame

I 1989 blev DFU stiftet som Dansk Floorball Union, hvilket kort efter blev ændret til DaFU, da DFU var Dansk Svæveflyve Union. Sidenhen kom skiftet til Floorball Danmark Som sport har floorball rundet de 30 år, og det er nu tid at se på endeligt at kunne hædre de...

Velafviklet årsmøde

Velafviklet årsmøde

I weekenden var Floorball Danmarks bestyrelse og klubber samlet i Kolding til Floorball Danmarks årlige årsmøde. I alt 17 klubber var fremmødt, og der var igennem dagen en god stemning med en god dialog og diskussion af de enkelte forslag. Efter at forbundet i 2018...

RETNINGSLINJER FOR INDENDØRS FLOORBALL FRA 21. MAJ

RETNINGSLINJER FOR INDENDØRS FLOORBALL FRA 21. MAJ

I dag kan der igen spilles floorball  som vi kender det, nemlig med kropskontakt, i alle aldersgrupper.  Hvor mange må man være på et halgulv? Må vi spille kamp igen? Hvem skal vise coronapas? Spørgsmålene har igen ved denne fase af genåbningsplanen været mange. Nu er...

UDENDØRSBANER FOR FLOORBALL DANMARK

Efter tilbagegang i Floorball Danmarks medlemstal som følge af COVID-19, har Floorball Danmark som del af en større hvervekampagne indkøbt tre udendørs floorballbaner. Banerne kan benyttes både af klubberne til at forlænge sæsonen, samt de kan flyttes til centrale...

Online trænerkurser

Vi gentager sidste års succes med online teknik og taktik kurser. Pris pr. kursus: 900,- Teknikkurset vil blive afviklet onsdag den 26. maj 19-22 samt onsdag den 2. juni 19-22. Tilmelding forgå på følgende link: https://www.dgi.dk/arrangementer/202121393006...

Superfinalerne flyttes en dag

Grundet TV-aftale er superfinalerne flyttet en dag og afholdes søndag d. 6. Juni. Finalerne afholdes fortsat i Helsingør Hallen. Programmet for dagen er: Kl. 13:00 Kvindefinale Kl. 16:00 Herrefinale Floorball Danmark krydser fortsat fingre for at finalerne bliver med...

Genåbningsplan af Floorball i Danmark

Efter en lang pause, hvor det meste af indendørsidrætten har været lukket ned grundet covid-19, begynder det at lysne for både udendørs og indendørs floorball. Genåbningsplan af floorball lanceres i dag. Det er med stor glæde og spænding, at DGI Floorball, Bevæg Dig...

Ungdomsturneringerne åbner igen!

Hos Floorball Danmark er vi glade for, at der den 21. april åbnes op for indendørsidrætten for børn og unge til og med 17 år. Dette bevirker, at vi igen kan arrangere indendørsturneringer. Det gør vi naturligvis med hensyn til de gældende restriktioner og...

U19 VM

HERRER

2023

SPILLES I:

ARENA NORD, FREDERIKSHAVN

26.-30. april 2023