Opdatering: Retningslinjer Corona

by | Sep 9, 2020 | Aktuelt, Corona

Sundhedsmyndighederne har sænket forsamlingsforbuddet fra 100 til 50 personer i 18 kommuner frem til foreløbigt 22. september. Floorball Danmark har vendt situationen med DIF, og nedenstående følger DIF og sundhedsmyndighedernes anbefalinger.

I kommuner hvor forsamlingsforbuddet er på 50 personer, må der maksimalt være 21 navne på holdkortet inkl. træner/holdledere/fys mv. Ved at sætte denne begrænsning, vil det stadig være muligt at afvikle kampene med 2 dommere + evt. observatør, 2 i sekretariatet og op til 3 frivillige til at sikrer afviklingen af kampene.

Da situationen ikke er beskrevet i turneringsreglementet, er det alene holdets opgave i de berørte kommuner, at sikrer, at der ikke er flere end 21 navne på holdkortet inkl. træner/holdledere/fys mv. Floorball Danmarks bestyrelse vil på mandag, diskutere eventuel mulighed for sanktion, hvis et hold ikke overholder denne begrænsning.

Tilskuere ordningen gælder stadig, således at der fortsat må være op til 500 personer tilskuere inkl. de 50 deltagere. Retningslinjerne for afviklingen af kampene kan ses her. https://floorball.dk/corona/protokol-for-afvikling-af-staevner-og-turnerings-og-pokalkampe/

Det betyder også, at har man forældre der kører til kamp, så vil disse være betragtende som tilskuere. Det er vigtigt at de sidder ned på tilskuerrækkerne under hele kampen.

Har i spørgsmål til ovenstående, er i velkommen til at kontakte mig på caps@floorball.dk eller tlf. 40 76 95 25.

 

Carsten Provstgaard
Carsten Provstgaard

SØG

PSST!

LIGNENDE NYHEDER

Velafviklet årsmøde

Velafviklet årsmøde

I weekenden var Floorball Danmarks bestyrelse og klubber samlet i Kolding til Floorball Danmarks årlige årsmøde. I alt 17 klubber var fremmødt, og der var igennem dagen en god stemning med en god dialog og diskussion af de enkelte forslag. Efter at forbundet i 2018...

RETNINGSLINJER FOR INDENDØRS FLOORBALL FRA 21. MAJ

RETNINGSLINJER FOR INDENDØRS FLOORBALL FRA 21. MAJ

I dag kan der igen spilles floorball  som vi kender det, nemlig med kropskontakt, i alle aldersgrupper.  Hvor mange må man være på et halgulv? Må vi spille kamp igen? Hvem skal vise coronapas? Spørgsmålene har igen ved denne fase af genåbningsplanen været mange. Nu er...

UDENDØRSBANER FOR FLOORBALL DANMARK

Efter tilbagegang i Floorball Danmarks medlemstal som følge af COVID-19, har Floorball Danmark som del af en større hvervekampagne indkøbt tre udendørs floorballbaner. Banerne kan benyttes både af klubberne til at forlænge sæsonen, samt de kan flyttes til centrale...

Online trænerkurser

Vi gentager sidste års succes med online teknik og taktik kurser. Pris pr. kursus: 900,- Teknikkurset vil blive afviklet onsdag den 26. maj 19-22 samt onsdag den 2. juni 19-22. Tilmelding forgå på følgende link: https://www.dgi.dk/arrangementer/202121393006...

Superfinalerne flyttes en dag

Grundet TV-aftale er superfinalerne flyttet en dag og afholdes søndag d. 6. Juni. Finalerne afholdes fortsat i Helsingør Hallen. Programmet for dagen er: Kl. 13:00 Kvindefinale Kl. 16:00 Herrefinale Floorball Danmark krydser fortsat fingre for at finalerne bliver med...

Genåbningsplan af Floorball i Danmark

Efter en lang pause, hvor det meste af indendørsidrætten har været lukket ned grundet covid-19, begynder det at lysne for både udendørs og indendørs floorball. Genåbningsplan af floorball lanceres i dag. Det er med stor glæde og spænding, at DGI Floorball, Bevæg Dig...

Ungdomsturneringerne åbner igen!

Hos Floorball Danmark er vi glade for, at der den 21. april åbnes op for indendørsidrætten for børn og unge til og med 17 år. Dette bevirker, at vi igen kan arrangere indendørsturneringer. Det gør vi naturligvis med hensyn til de gældende restriktioner og...

U19 VM

HERRER

2023

SPILLES I:

ARENA NORD, FREDERIKSHAVN

26.-30. april 2023