Flere nye navne i kvindelandsholdets trup til samlingen i september!

by | Aug 26, 2020 | Aktuelt, Landshold

Kvindelandsholdet har sæsonens første træningssamling d. 4.-6. september i Kolding.

Flere nye navne er at finde i kvindelandsholdets spillertrup på 25 spillere.

Martin Lytje fortæller følgende om weekenden

Vi har brugt sommeren på at nytænke vores tankegang til spillet, særligt omkring vores spilleidé og taktiske principper. Der vil bliver stillet større krav til landsholdsspillerne i den kommende periode, og bruttotruppen vi har sammensat på nuværende tispunkt hænger fuldstændig sammen med det perspektiv. Vi har fået et par rutineret spillere tilbage, og vi har indkaldt fire talentfulde U19 spillere, som kan supplere truppen for de afbud der er til første samling.”

Truppen

Målmænd
Maria Amalie Møller – Copenhagen Floorball Klub
Stine Moselund – Frederikshavn Blackhawks
Mette Thorsager – Århus Floorball Klub

Udespillere
Laura De Fries – Frederikshavn Blackhawks
Carina Vestergaard – Aab Floorball
Amalie Thomsen – Aab Floorball
Anne Sofie Thaarup – Århus Floorball Klub
Maria Helander – Esbjerg Sharks Floorball
Victoria Line Wohlert – Copenhagen Floorball Klub
Emma Vistisen – Copenhagen Floorball Klub
Klara Fjorder – Copenhagen Floorball Klub
Eva Knudsen – Copenhagen Floorball Klub
Malene Fuglsang Torp – Frederikshavn Blackhawks
Line Blaabjerg – Aab Floorball
Ditte Søndermølle Larsen – Frederikshavn Blackhawks
Katrine Andersen – Frederikshavn Blackhawks
Martina Mørch – Malmø FBC
Cecilia Di Nardo – Malmø FBC
Martine Terrida -Rødovre FC
Cecilie Jürgens -Hvidovre Attack
Sarah Hammer – Rødovre FC
Anna Habersatter – Red Ants Rychenberg, Schweiz
Cecilie Crolly – Linköping IBK, Sverige
Miriam Emma Engelhardt – Hvidovre Attack
Sofie Sørensen – Benløse FC

 

Cecilia Di Nardo
Cecilia Di Nardo

SØG

PSST!

LIGNENDE NYHEDER

Velafviklet årsmøde

Velafviklet årsmøde

I weekenden var Floorball Danmarks bestyrelse og klubber samlet i Kolding til Floorball Danmarks årlige årsmøde. I alt 17 klubber var fremmødt, og der var igennem dagen en god stemning med en god dialog og diskussion af de enkelte forslag. Efter at forbundet i 2018...

RETNINGSLINJER FOR INDENDØRS FLOORBALL FRA 21. MAJ

RETNINGSLINJER FOR INDENDØRS FLOORBALL FRA 21. MAJ

I dag kan der igen spilles floorball  som vi kender det, nemlig med kropskontakt, i alle aldersgrupper.  Hvor mange må man være på et halgulv? Må vi spille kamp igen? Hvem skal vise coronapas? Spørgsmålene har igen ved denne fase af genåbningsplanen været mange. Nu er...

UDENDØRSBANER FOR FLOORBALL DANMARK

Efter tilbagegang i Floorball Danmarks medlemstal som følge af COVID-19, har Floorball Danmark som del af en større hvervekampagne indkøbt tre udendørs floorballbaner. Banerne kan benyttes både af klubberne til at forlænge sæsonen, samt de kan flyttes til centrale...

Online trænerkurser

Vi gentager sidste års succes med online teknik og taktik kurser. Pris pr. kursus: 900,- Teknikkurset vil blive afviklet onsdag den 26. maj 19-22 samt onsdag den 2. juni 19-22. Tilmelding forgå på følgende link: https://www.dgi.dk/arrangementer/202121393006...

Superfinalerne flyttes en dag

Grundet TV-aftale er superfinalerne flyttet en dag og afholdes søndag d. 6. Juni. Finalerne afholdes fortsat i Helsingør Hallen. Programmet for dagen er: Kl. 13:00 Kvindefinale Kl. 16:00 Herrefinale Floorball Danmark krydser fortsat fingre for at finalerne bliver med...

Genåbningsplan af Floorball i Danmark

Efter en lang pause, hvor det meste af indendørsidrætten har været lukket ned grundet covid-19, begynder det at lysne for både udendørs og indendørs floorball. Genåbningsplan af floorball lanceres i dag. Det er med stor glæde og spænding, at DGI Floorball, Bevæg Dig...

Ungdomsturneringerne åbner igen!

Hos Floorball Danmark er vi glade for, at der den 21. april åbnes op for indendørsidrætten for børn og unge til og med 17 år. Dette bevirker, at vi igen kan arrangere indendørsturneringer. Det gør vi naturligvis med hensyn til de gældende restriktioner og...

U19 VM

HERRER

2023

SPILLES I:

ARENA NORD, FREDERIKSHAVN

26.-30. april 2023