Velafviklet årsmøde i Kolding d. 22. august

by | Aug 25, 2020 | Aktuelt, Bestyrelse, Forbund

Floorball Danmarks udskudte årsmøde blev afholdt d. 22. august i PULZION i Kolding.

Konstitueret formand for Floorball Danmark, Finn Lystrup, gennemgik bestyrelsen beretning, der på mange måder tog et tilbageblik på et år med covid-19, aflyst turnering og landsstævne, organisationsændringer, VM-kvalifikation og en historisk medlemstal på over 10.000 aktive Floorball spillere.

Der var også en beretning der tog et blik ud i fremtiden, med implementering af MVP, Aftale med Sport Live om transmittering af Floorball for herrer, landsholdsaktiviteter og en strategisk proces i samarbejde med klubberne, om Floorball Danmarks strategi fra 2021-2025.

Regnskabet blev godkendt med et overskud på 719 t.kr., således at Floorball Danmarks egenkapital udgør -94 t.kr.

I frokostpausen præsenterede Floorball Danmarks bestyrelsesmedlem Ronni Rix Back et oplæg om ny turneringsstruktur for ungdom. Det gav en god debat, med gode input. Høringsfasen for forslaget lukker 1. september. Forslaget i sin form kan læses her: https://floorball.dk/forslag-til-ny-ungdomsstruktur/

Forslaget fra bestyrelsen om at afskaffe tilmeldingsrækker gav en del debat, og skilte vandene mellem de store og små klubber. Motivationen fra bestyrelsen for forslaget skyldes, at flere klubber ikke ønsker at rykke op, selv de er berettiget til det og det derfor udhuler turneringen.
En arbejdsgruppe blev nedsat, som skal se på problematikken, og bestyrelsen trak efterfølgende deres forslag.

På programmet var også en ændring af medlemskontingentet og betalingen af kørselsgodtgørelse og diæt, så denne følger de klubber der er turneringsaktive. Forslaget blev vedtaget, således at medlemskontingentet fremover bliver på 500 kr. + 10 kr. per medlem, og afregningen af dommeromkostninger (dommerhonorarer, transport og diæt) afregnes mod de deltagende hold for de dommerberettigede rækker der af TUA offentliggjorte rækker er navnepåsatte.

Næste forslag var kørselsgodtgørelse og diæt.  Efter en god debat, stillede Benløse Floorball Club et ændringsforslag om forhøjelse af taksten med 50 øre. Bestyrelsen valgte herefter at forhøje forslaget fra Benløse yderligere, således at forslaget hed statens takst i kørselsgodtgørelsens og diæt på 70 kr. efter 5 timer væk fra hjemmet. Forslaget blev vedtaget af forsamlingen.

Skælskør Eagles Floorball motiverede dernæst deres forslag for at en målmand i samme kamp må bruges som markspiller. Forslaget blev vedtaget, således at det gælder for rækker med ikke effektiv spilletid. Derudover blev der tilføjet et ’kun’ til TR 3.3, ’Det er dog tilladt for en spiller at spille to kampe i samme spillerunde forudsat, at denne kun optræder som målmand i den ene kamp og markspiller i den anden kamp. ’

Under eventuelt fremlagde bestyrelsen et oplæg omkring eliteøkonomien og ønskede forsamlingens input til fordelingen af midler hertil. Det medførte en god snak, hvor snakken bliver taget med videre i det fremadrettet strategiarbejde for Floorball Danmark.

Dirigenten takkede herefter for et godt og langt årsmøde, med gode diskussioner undervejs.

Carsten Provstgaard
Carsten Provstgaard

SØG

PSST!

LIGNENDE NYHEDER

Velafviklet årsmøde

Velafviklet årsmøde

I weekenden var Floorball Danmarks bestyrelse og klubber samlet i Kolding til Floorball Danmarks årlige årsmøde. I alt 17 klubber var fremmødt, og der var igennem dagen en god stemning med en god dialog og diskussion af de enkelte forslag. Efter at forbundet i 2018...

RETNINGSLINJER FOR INDENDØRS FLOORBALL FRA 21. MAJ

RETNINGSLINJER FOR INDENDØRS FLOORBALL FRA 21. MAJ

I dag kan der igen spilles floorball  som vi kender det, nemlig med kropskontakt, i alle aldersgrupper.  Hvor mange må man være på et halgulv? Må vi spille kamp igen? Hvem skal vise coronapas? Spørgsmålene har igen ved denne fase af genåbningsplanen været mange. Nu er...

UDENDØRSBANER FOR FLOORBALL DANMARK

Efter tilbagegang i Floorball Danmarks medlemstal som følge af COVID-19, har Floorball Danmark som del af en større hvervekampagne indkøbt tre udendørs floorballbaner. Banerne kan benyttes både af klubberne til at forlænge sæsonen, samt de kan flyttes til centrale...

Online trænerkurser

Vi gentager sidste års succes med online teknik og taktik kurser. Pris pr. kursus: 900,- Teknikkurset vil blive afviklet onsdag den 26. maj 19-22 samt onsdag den 2. juni 19-22. Tilmelding forgå på følgende link: https://www.dgi.dk/arrangementer/202121393006...

Superfinalerne flyttes en dag

Grundet TV-aftale er superfinalerne flyttet en dag og afholdes søndag d. 6. Juni. Finalerne afholdes fortsat i Helsingør Hallen. Programmet for dagen er: Kl. 13:00 Kvindefinale Kl. 16:00 Herrefinale Floorball Danmark krydser fortsat fingre for at finalerne bliver med...

Genåbningsplan af Floorball i Danmark

Efter en lang pause, hvor det meste af indendørsidrætten har været lukket ned grundet covid-19, begynder det at lysne for både udendørs og indendørs floorball. Genåbningsplan af floorball lanceres i dag. Det er med stor glæde og spænding, at DGI Floorball, Bevæg Dig...

Ungdomsturneringerne åbner igen!

Hos Floorball Danmark er vi glade for, at der den 21. april åbnes op for indendørsidrætten for børn og unge til og med 17 år. Dette bevirker, at vi igen kan arrangere indendørsturneringer. Det gør vi naturligvis med hensyn til de gældende restriktioner og...

U19 VM

HERRER

2023

SPILLES I:

ARENA NORD, FREDERIKSHAVN

26.-30. april 2023