Flere online trænerkurser udbydes

by | Apr 20, 2020 | Aktuelt, Træner

Floorball Danmark har med stor succes afholdt online trænerkurser de sidste 3 uger, hvor alle kurserne har været fuldt booket. Nu udbydes de sidste Teknik og Taknik kurser på denne side af sommerferien.
Trænerkursuset Special Teams udbydes for første gang.

 

Alle kurser tages over 2 x 2,5 time fordelt på to hverdagsaftener. Instruktørerne er Floorball Danmarks U19 kvindelandsholdstræner Søren Frederiksen og Floorball Danmarks Kvindelandsholdtræner og nuværende Benløse Træner Martin Lytje.

Teknik

Trænerkurset Teknik er en del af Floorball Danmarks træneruddannelse og henvender sig til trænere, der gerne vil vide mere om, hvordan de kan lære deres spillere de floorballtekniske momenter. Det er en fordel men ikke noget krav, at man har et grundlæggende kendskab til floorballsporten og eventuelt har gennemført Floorball Danmarks basisuddannelse 1-2-Træner, hvis du er ny i sporten. Læs mere her: https://floorball.dk/traener/teknik/

Kursusdage:

29. april fra 19.00 til 21.30 via Microsoft Teams
30. april fra 19.00 til 21.30 via Microsoft Teams

Tilmelding og betaling her.

http://events.dgi.dk/start.aspx?an=202051392020

Taktik

Trænerkurset Taktik er en del af Floorball Danmarks træneruddannelse og henvender sig til trænere, der gerne vil vide mere om, hvordan de skal sætte deres hold og spillere op taktisk. Det er en fordel men ikke noget krav, at man har et grundlæggende kendskab til floorballsporten og eventuelt har gennemført Floorball Danmarks basisuddannelse 1-2-Træner, hvis du er ny i sporten. Læs mere om taktik uddannelsen her: https://floorball.dk/traener/taktik/

Kursusdage:

6. maj fra 19.00 til 21.30 via Microsoft Teams
7. maj fra 19.00 til 21.30 via Microsoft Teams

Tilmelding og betaling her.

http://events.dgi.dk/start.aspx?an=202051392021

Special Teams

Trænerkurset Special teams fokuserer på, hvordan træneren kan arbejde med powerplay, boxplay, 6-mod-5 og 5-mod-6 samt frislagsvarianter. Den sidste del af uddannelsen omhandler matchcoaching med vægt på at træffe de rigtige beslutninger i kamp. Uddannelsen er opbygget sådan, at kursisterne selv skal komme med bud på, hvordan de skaber de løsninger i special teams, som fungerer til netop deres hold. Special teams-kurset er det tredje kursus i Floorball Danmarks træneruddannelse, der også indeholder Teknik og Taktik. Sepcial teams-kurset er udarbejdet af herrelandsholdets træner Mikael Karlberg.

Læs mere om special teams uddannelsen her: https://floorball.dk/traener/special-teams/

Kursusdage:

12. maj fra 19.00 til 21.30 via Microsoft Teams
13. maj fra 19.00 til 21.30 via Microsoft Teams

Tilmelding og betaling her.

http://events.dgi.dk/start.aspx?an=202051392022 UDSOLGT!

Nye Kursusdage:

19. maj fra 19.00 til 21.30 via Microsoft Teams
20. maj fra 19.00 til 21.30 via Microsoft Teams

Tilmelding og betaling her.

http://events.dgi.dk/start.aspx?an=202051392023

 

Carsten Provstgaard
Carsten Provstgaard

SØG

PSST!

LIGNENDE NYHEDER

Lancering af Floorball Danmarks Hall of Fame

Lancering af Floorball Danmarks Hall of Fame

I 1989 blev DFU stiftet som Dansk Floorball Union, hvilket kort efter blev ændret til DaFU, da DFU var Dansk Svæveflyve Union. Sidenhen kom skiftet til Floorball Danmark Som sport har floorball rundet de 30 år, og det er nu tid at se på endeligt at kunne hædre de...

Velafviklet årsmøde

Velafviklet årsmøde

I weekenden var Floorball Danmarks bestyrelse og klubber samlet i Kolding til Floorball Danmarks årlige årsmøde. I alt 17 klubber var fremmødt, og der var igennem dagen en god stemning med en god dialog og diskussion af de enkelte forslag. Efter at forbundet i 2018...

RETNINGSLINJER FOR INDENDØRS FLOORBALL FRA 21. MAJ

RETNINGSLINJER FOR INDENDØRS FLOORBALL FRA 21. MAJ

I dag kan der igen spilles floorball  som vi kender det, nemlig med kropskontakt, i alle aldersgrupper.  Hvor mange må man være på et halgulv? Må vi spille kamp igen? Hvem skal vise coronapas? Spørgsmålene har igen ved denne fase af genåbningsplanen været mange. Nu er...

UDENDØRSBANER FOR FLOORBALL DANMARK

Efter tilbagegang i Floorball Danmarks medlemstal som følge af COVID-19, har Floorball Danmark som del af en større hvervekampagne indkøbt tre udendørs floorballbaner. Banerne kan benyttes både af klubberne til at forlænge sæsonen, samt de kan flyttes til centrale...

Online trænerkurser

Vi gentager sidste års succes med online teknik og taktik kurser. Pris pr. kursus: 900,- Teknikkurset vil blive afviklet onsdag den 26. maj 19-22 samt onsdag den 2. juni 19-22. Tilmelding forgå på følgende link: https://www.dgi.dk/arrangementer/202121393006...

Superfinalerne flyttes en dag

Grundet TV-aftale er superfinalerne flyttet en dag og afholdes søndag d. 6. Juni. Finalerne afholdes fortsat i Helsingør Hallen. Programmet for dagen er: Kl. 13:00 Kvindefinale Kl. 16:00 Herrefinale Floorball Danmark krydser fortsat fingre for at finalerne bliver med...

Genåbningsplan af Floorball i Danmark

Efter en lang pause, hvor det meste af indendørsidrætten har været lukket ned grundet covid-19, begynder det at lysne for både udendørs og indendørs floorball. Genåbningsplan af floorball lanceres i dag. Det er med stor glæde og spænding, at DGI Floorball, Bevæg Dig...

Ungdomsturneringerne åbner igen!

Hos Floorball Danmark er vi glade for, at der den 21. april åbnes op for indendørsidrætten for børn og unge til og med 17 år. Dette bevirker, at vi igen kan arrangere indendørsturneringer. Det gør vi naturligvis med hensyn til de gældende restriktioner og...

U19 VM

HERRER

2023

SPILLES I:

ARENA NORD, FREDERIKSHAVN

26.-30. april 2023