Første online trænerkursus afholdt med god succes

by | Apr 8, 2020 | Træner, Udvikling

Floorball Danmark valgte som et nyt initiativ under coronakrisen, at udbyde Teknik og Taktik kurserne som online kurser. Kurserne afvikles over to aftener á 2½ time varighed, hvor hver deltager hver især er med online.

Pladserne på de første kurser blev revet væk, og på de ekstra kurser er der kun 4 pladser tilbage på teknik d. 15. og 16. april. Tilmelding kan gøres her: http://events.dgi.dk/start.aspx?an=202051392018

Den praktiske del i hal mangler selvfølgelig i høj grad, men muligheden for at tage kurserne hjemmefra over 2 aftener har til gengæld betydet, at kurserne har ramt en målgruppe, der ikke tidligere ville have deltaget.

“Det er selvfølgelig meget anderledes at undervise hjemmefra, men deltagerne har været gode til at byde ind undervejs og selvom teknikken til tider har drillet lidt, så har vi med fælles hjælp fået afviklet nogle gode kurser” udtaler instruktør Søren Frederiksen.

“Det er et spændende nyt område for Floorball Danmark, og de udsolgte kurser viser os, at der er et behov for at kunne dygtiggøre sig, også ved at kunne tage kurserne online. Vi skal nu arbejde med den feedback vi har fået og gøre dem endnu bedre” siger sekretariatschef Carsten N. Provstgaard.

Der arbejdes i den kommende tid på at udbyde trænerkursus modul 3 – Special teams som online kursus, og såfremt efterspørgslen for flere teknik og taktikkurser er tilstede, vil disse også blive udbudt.

Carsten Provstgaard
Carsten Provstgaard

SØG

PSST!

LIGNENDE NYHEDER

UDENDØRSBANER FOR FLOORBALL DANMARK

Efter tilbagegang i Floorball Danmarks medlemstal som følge af COVID-19, har Floorball Danmark som del af en større hvervekampagne indkøbt tre udendørs floorballbaner. Banerne kan benyttes både af klubberne til at forlænge sæsonen, samt de kan flyttes til centrale...

Online trænerkurser

Vi gentager sidste års succes med online teknik og taktik kurser. Pris pr. kursus: 900,- Teknikkurset vil blive afviklet onsdag den 26. maj 19-22 samt onsdag den 2. juni 19-22. Tilmelding forgå på følgende link: https://www.dgi.dk/arrangementer/202121393006...

Genåbningsplan af Floorball i Danmark

Efter en lang pause, hvor det meste af indendørsidrætten har været lukket ned grundet covid-19, begynder det at lysne for både udendørs og indendørs floorball. Genåbningsplan af floorball lanceres i dag. Det er med stor glæde og spænding, at DGI Floorball, Bevæg Dig...

Her er Mikael Karlbergs stjernetrup til Herrelandsholdssamling.

Vi kan nu endeligt løfte sløret for de udvalgte floorballspillere, der sidst i marts mødes til Herrelandsholdssamling. Truppen er, med andre ord, 36 bredt udvalgte spillere, der skal udgøre det danske herrelandshold.  Træner Mikael Karlberg har udvalgt 36 spillere...

Floorball Danmarks aldersrelateret træningskoncept

Vi er nu klar til at præsentere Floorball Danmarks ATK på floorball.dk. Floorball Danmarks ATK skal sikre en fælles retning og sammenhæng i arbejdet med børn og unge i floorball. Vi ønsker en ansvarlig udvikling af vores floorballspillere, hvor vi ikke kun tænker på...

Efterårets trænerkurser

Du kan stadig nå at tilmelde dig efterårets kurser i øst og vest. Tilmelding er åben frem til 1. november. Øst: Teknik kursus i Hvidovre 14.november 9.00-16.00 http://events.dgi.dk/start.aspx?an=202051392052 1-2-Træner i Idrættens hus 15. november 10.00-16.00...

Velkommen til de nye regionstrænere!

Det er med stor fornøjelse vi kan præsentere Sara Lund som assisterende træner på Regions vest piger og Johan Selander som cheftræner på U15 øst drenge. Sara Lund indgår i teamet med Annika Bengtsson, som er cheftræner. Sara er tidligere keeper hos Aab Floorball Klub...

U19 VM

HERRER

2023

SPILLES I:

ARENA NORD, FREDERIKSHAVN

26.-30. april 2023