Teknik- og Taktikkurser i Jylland

by | Feb 22, 2019 | Ikke-kategoriseret, Træner

Floorball Danmark er nu klar med endnu en omgang af træneruddannelserne Teknik og Taktik for interesserede trænere. Denne gang er det trænerne i det jyske, der især kan nyde godt af kurserne, da de afholdes på jysk grund.

I weekenden d. 2. og 3. marts samt søndag d. 10. marts afholder Floorball Danmark Teknik- og Taktikkurser, og du kan allerede nu melde dig til, hvis du ønsker at få endnu bedre styr på trænergerningen.

Taktikkursus i Århus

D. 2. marts afholdes der Taktikkursus kl. 10.00-18.00 i Tilst. Taktiktrænerkurset er en del af Floorball Danmarks træneruddannelse, og henvender sig til trænere, der gerne vil vide mere om, hvordan de skal sætte deres hold og spillere op taktisk. Kunne dette være noget for dig, så læs mere om kurset her, og tilmeld dig via linket nedenfor.

Klik her for at tilmelde dig taktikkurset.

Teknikkursus i Århus og Sæby

D. 3. marts afholdes der Teknikkursus kl. 10.00-17.00 i Tilst, og d . 10. marts afholdes samme kursus kl. 08.00-16.00 i Sæby.

Trænerkurset er en del af Floorball Danmarks træneruddannelse, og henvender sig til trænere, der gerne vil vide mere om, hvordan de kan lære deres spillere de floorballtekniske momenter. Lyder dette som noget, der kunne være interessant for dig, så læs mere om kurset her, og tilmeld dig via linket nedenfor.

Klik her for at tilmelde dig kurset i Århus.

Klik her for at tilmelde dig kurset i Sæby.

 

Floorball Danmark
Floorball Danmark

SØG

PSST!

LIGNENDE NYHEDER

Status på Floorball Danmarks talentafdeling

En ny sæson betyder også en rotation på Floorball Danmarks regionshold. Nedstående er en status på holdene frem mod den kommende sæson:DrengeafdelingenU15 Øst: Johan Selander, Martin Petersen & Susanne Vestergaard stopper som trænere. Det vil fra uge 30 være...

Online trænerkurser

Vi gentager sidste års succes med online teknik og taktik kurser. Pris pr. kursus: 900,- Teknikkurset vil blive afviklet onsdag den 26. maj 19-22 samt onsdag den 2. juni 19-22. Tilmelding forgå på følgende link: https://www.dgi.dk/arrangementer/202121393006...

Her er Mikael Karlbergs stjernetrup til Herrelandsholdssamling.

Vi kan nu endeligt løfte sløret for de udvalgte floorballspillere, der sidst i marts mødes til Herrelandsholdssamling. Truppen er, med andre ord, 36 bredt udvalgte spillere, der skal udgøre det danske herrelandshold.  Træner Mikael Karlberg har udvalgt 36 spillere...

Bevæg dig for livet: Klar til tredje fase 2021-2024

Bevæg dig for livet-samarbejdet mellem DGI, DIF, Nordea-fonden og TrygFonden forlænger og fokuserer indsatsen til 2025, hvor målet er at gøre Danmark til verdens mest aktive nation. Siden 2015, har Floorball Danmark og DGI haft et tæt samarbejde gennem Bevæg Dig For...

Floorball Danmarks aldersrelateret træningskoncept

Vi er nu klar til at præsentere Floorball Danmarks ATK på floorball.dk. Floorball Danmarks ATK skal sikre en fælles retning og sammenhæng i arbejdet med børn og unge i floorball. Vi ønsker en ansvarlig udvikling af vores floorballspillere, hvor vi ikke kun tænker på...

LANDSHOLDET: ”Den bedste lodtrækning, vi kunne ønske os.”

LANDSHOLDET: ”Den bedste lodtrækning, vi kunne ønske os.”

Der blev ikke lagt fingre imellem, da landsholdets spillere og trænere for nyligt skulle forholde sig til IFFs gruppelodtrækning tilbage i december. Det danske U19-herrelandshold endte som bekendt i gruppe B sammen med Schweiz, Sverige og Tyskland. Dén nyhed er både...

U19 VM

HERRER

2023

SPILLES I:

ARENA NORD, FREDERIKSHAVN

26.-30. april 2023