Bliv en bedre træner til den nye sæson

by | May 3, 2018 | Træner

Stå stærkere til den kommende sæson med Floorball Danmarks trænerkurser. Se en oversigt over de mange planlagte kurser, der udbydes fra august – eller se, hvordan I selv arrangerer et kursus i jeres forening!

Floorballsæsonen 2017/18 går på hæld – og dermed er det tid til at kigge frem mod næste sæson. Floorball Danmark har etableret siden Bliv træner, der giver et overblik over de forskellige trænerkurser i vores træneruddannelse.

Som træner gør du en forskel, får et væld af gode oplevelser, styrker dine kompetencer som leder, bliver værdsat af spillere og forening – og får masser af personlig udvikling.

Nu kan jeres trænere få styrket kompetencerne til at styre holdet videre og stå stærkere til den kommende sæson. Floorball Danmarks trænerkurser henvender sig både til begyndere og øvede – motions- og turneringshold.

Det grundlæggende basiskursus i DIF’s 1-2-Træner-koncept har eksisteret siden 2014, mens Teknik og Taktik (tidligere kaldet seniortræneruddannelsen) er blevet etableret sidste år. I denne sæson er kurset Special teams kommet til, hvilket betyder, at Floorball Danmark udbyder fire forskellige kurser i træneruddannelsen.

Mange planlagte trænerkurser fra august

Allerede nu ligger der mange kurser i kalenderen, som afholdes fra august. Så har jeres holds træner brug for at komme af sted og styrke kompetencerne, så er der mange kurser at vælge i mellem.

Hvis der ikke er planlagt et trænerkursus i jeres lokalområde, er der mulighed for at få sat et op i jeres forening. Kontakt Floorball Danmark for at høre mere om, hvordan I som forening kan være med til at arrangere et kursus i lokalområdet.

Se de aktuelle kurser i træneruddannelsen herunder.

Floorball Danmark
Floorball Danmark

SØG

PSST!

LIGNENDE NYHEDER

Online trænerkurser

Vi gentager sidste års succes med online teknik og taktik kurser. Pris pr. kursus: 900,- Teknikkurset vil blive afviklet onsdag den 26. maj 19-22 samt onsdag den 2. juni 19-22. Tilmelding forgå på følgende link: https://www.dgi.dk/arrangementer/202121393006...

Her er Mikael Karlbergs stjernetrup til Herrelandsholdssamling.

Vi kan nu endeligt løfte sløret for de udvalgte floorballspillere, der sidst i marts mødes til Herrelandsholdssamling. Truppen er, med andre ord, 36 bredt udvalgte spillere, der skal udgøre det danske herrelandshold.  Træner Mikael Karlberg har udvalgt 36 spillere...

Floorball Danmarks aldersrelateret træningskoncept

Vi er nu klar til at præsentere Floorball Danmarks ATK på floorball.dk. Floorball Danmarks ATK skal sikre en fælles retning og sammenhæng i arbejdet med børn og unge i floorball. Vi ønsker en ansvarlig udvikling af vores floorballspillere, hvor vi ikke kun tænker på...

Efterårets trænerkurser

Du kan stadig nå at tilmelde dig efterårets kurser i øst og vest. Tilmelding er åben frem til 1. november. Øst: Teknik kursus i Hvidovre 14.november 9.00-16.00 http://events.dgi.dk/start.aspx?an=202051392052 1-2-Træner i Idrættens hus 15. november 10.00-16.00...

Flere online trænerkurser udbydes

Floorball Danmark har med stor succes afholdt online trænerkurser de sidste 3 uger, hvor alle kurserne har været fuldt booket. Nu udbydes de sidste Teknik og Taknik kurser på denne side af sommerferien. Trænerkursuset Special Teams udbydes for første gang.   Alle...

Første online trænerkursus afholdt med god succes

Floorball Danmark valgte som et nyt initiativ under coronakrisen, at udbyde Teknik og Taktik kurserne som online kurser. Kurserne afvikles over to aftener á 2½ time varighed, hvor hver deltager hver især er med online. Pladserne på de første kurser blev revet væk, og...

Ekstra online trænerkurser udbydes netop nu

Grundet stor efterspørgsel udbydes ekstra online kurser! Ønsker du at blive en dygtigere træner og har du det også svært i denne karantæneperiode at Floorball er lukket ned? Så er her muligheden for dig. Floorball Danmark udbyder helt særligt trænerkurserne Teknik og...

Online trænerkurser udbydes netop nu

Ønsker du at blive en dygtigere træner og har du det også svært i denne karantæneperiode at Floorball er lukket ned? Så er her muligheden for dig. Floorball Danmark udbyder helt særligt trænerkurserne Teknik og Taktik som onlinekurser i den kommende tid, og har skåret...

Teknik- og Taktikkurser i Jylland

Floorball Danmark er nu klar med endnu en omgang af træneruddannelserne Teknik og Taktik for interesserede trænere. Denne gang er det trænerne i det jyske, der især kan nyde godt af kurserne, da de afholdes på jysk grund. I weekenden d. 2. og 3. marts samt søndag d....

Seniortræneruddannelsen deles op i tre

I 2016 introducerede Floorball Danmark træneruddannelsen Seniortræner, der er blevet udviklet i samarbejde med det svenske forbund. Uddannelsen deles op i tre, der sætter fokus på enkelte temaer. Aktuelt er to kurser planlagt den 18. marts. Søger jeres trænere ny...

U19 VM

HERRER

2023

SPILLES I:

ARENA NORD, FREDERIKSHAVN

26.-30. april 2023