Træner

Tøver du med at starte en trænergerning? Er du klar til at sætte dit hold op til kamp? Eller mangler du inspiration til din næste taktiske genistreg?

Floorball Danmark har trænerkurser til dig, uanset om du gerne vil indlede eller forfine dine trænerkompetencer og føre dit hold til tops!

1-2-Træner

Seniortræner

Stærke trænere med gode kompetencer skaber et stærkt Floorball Danmark. Vores kurser og uddannelser er derfor et vigtigt tilbud til dig, der ønsker at styrke dine kompetencer som træner. Hvis du bliver en god træner, bliver du højst sandsynligt eftertragtet blandt hold fra de øverste rækker.

Tag en træneruddannelse

Floorball Danmarks træneruddannelse er til dig, der vil se streger på taktiktavlen blive forvandlet til mål på banen.

Stærke trænerkompetencer er en forudsætning for, at Floorball Danmarks medlemsforeninger kan forsætte med at udvikle sine medlemmer, sig selv og sporten. Derfor er vores kurser og uddannelser et vigtigt tilbud til dig, der ønsker at styrke dine kompetencer som træner.

Kom i gang som træner

Brænder du for floorball? Og vil du dele ud af din passion? Så er det måske trænervejen, du skal gå! Der er mange gode grunde til at vælge at blive floorballtræner!

Som træner af børn og unge kan du måske være med til at forme fremtidens stjerner? Hvis du hellere vil styre taktikken for et seniorhold, kan du fungere som spillende træner og få god motion undervejs.

 • Du gør en forskel
 • Du får et væld af gode oplevelser
 • Du bliver værdsat af spillere og klub
 • Du styrker dine kompetencer som leder
 • Du får masser af personlig udvikling

Styrk dine egenskaber som leder

Med vores træneruddannelse har Floorball Danmark skabt et målrettet kursus, der passer til netop dit behov. Du lærer at arbejde både teknisk og taktisk med dine spillere. Samtidig får du også styrket dine lederegenskaber. Som en god træner bliver du hurtigt en rollemodel for dit hold. Det er derfor vigtigt, at du har dine trænerkompetencer i orden.

Tilmeld dig vores træneruddannelse og start din karriere som floorballtræner!

 • Medarbejderkontakt

  Christian Sonne
  Administrativ koordinator
  cso@floorball.dk
  (+45) 28 29 88 86