Motionsstævner for voksne

Har I et hold, der bare gerne vil ud og spille en hyggeturnering på motionsniveau? Floorball Danmark samarbejder med DGI om forskellige stævnetilbud, der gør det nemt at komme af sted.

MotionsFloorball

Konceptet MotionsFloorball er udviklet i samarbejde med DGI som en del af visionsprojektet Bevæg dig for livet. Flere efterspørger muligheden for at komme ud og spille éndagsstævner – og her er MotionsFloorball en fantastisk mulighed.

MotionsFloorball henvender sig til alle, der ønsker at spille floorball uden at forpligte sig til en sæsonlang turnering. Stævnerne kan målrettes enkelte målgrupper – og der spilles 3-mod-3 på små baner med små mål uden keepere.

Floorball Danmark og DGI tilbyder hjælp med at arrangere stævner til den voksende gruppe af spillere, der gerne vil i kamp uden at forpligte sig til en fast turnering. Sammen vil vi medvirke til at skabe sjove stævner, hvor alle kan have det sjovt. Og hvor alle udøvere har mulighed for at spille kampe mod andre hold og udvikle sig i nogle gode og sociale rammer i et floorballfælleskab.

Læs mere om MotionsFloorball i vores stævnefolder!

Se I vores stævnekalender, om der er et MotionsFloorball-stævne i nærheden af jeres forening. I kan også selv arrangere et stævne eller tage kontakt til Floorball Danmark eller DGI’s konsulenter for at høre mere om stævnekonceptet.

Grand Prix

Grand Prix (GP) er geografisk opdelte stævneopgør med pointsystem. Der opdeles for indeværende sæson i tre geografiske områder; GP Limfjorden, GP Gudenåen og GP Lillebælt. Der er fri tilmelding til alle stævner, som afvikles fordelt over hele sæsonen.

Alle Grand Prix stævner dømmes med uddannede dommere fra FD.

Øvrige stævner

Vores medlemsforeninger er rigtigt dygtige til at arrangere egne stævner, der er åbne for alle. Se I vores stævnekalender, om der er et stævne, der passer til jer. Arrangerer I selv jeres eget stævne, så kontakt enten Floorball Danmark – eller notér jeres stævne hos os, så I får det med i vores stævnekalender.