Stævner

Floorball Danmark udbyder en række stævner. For børn og unge har vi KidzLiga-stævnerne er for de mindste, hvor der spilles på små baner uden keeper. Her handler det bare om at komme ud at spille og have det sjovt. Vores største stævne er det årlige landsstævne, der afholdes over en weekend i foråret og tiltrækker omkring 900 børn og unge fra hele landet.

For voksne spillere har vi 3-mandskonceptet MotionsFloorball, der er en god måde at komme ud i hallen og spille mod andre, og vores Grand Prix-stævner. DM-stævnerne for old boys og 3-mands hold afholdes årligt – og her kan alle stille op.

Stævner afvikles af foreningerne, der enten kan arrangere det med hjælp fra Floorball Danmark eller på egen hånd. Alle stævner kan komme i vores stævnekalender – også når en forening selv arrangerer et stævne.

Sådan tilmelder I jeres hold

Måden at tilmelde sig et stævne på afhænger af det enkelte stævne. Foreninger, der arrangerer et af Floorball Danmarks stævnekoncepter, har mulighed for at bruge Foreningsportalen. Foreninger kan også vælge at bruge egne metoder, hvilket vil fremgå som information under det enkelte stævne. Dette kan fx være via mail eller via et eksternt link.

Sådan tilmelder I

Foreningens formand eller kasserer har modtaget en personlig adgangskode, som anvendes ved den elektroniske tilmelding via Foreningsportalen. Hvis der skal tilmeldes på anden måde direkte til arrangerende forening, vil dette fremgå under det enkelte stævne i stævnekalenderen.

Kommende stævner